Schimbări majore la Antena Stars. Decizia neașteptată primită de Mihai Morar și Cristi Brancu. Veste proastă pentru fanii lor

Redacția IMPACT 16.04.2020, 15:26
Schimbări majore la Antena Stars. Decizia neașteptată primită de Mihai Morar și Cristi Brancu. Veste proastă pentru fanii lor

În contextul pandemiei care a cuprins deja mai bine o lună și România, mai multe planuri și calcule au fost date peste, în toate industrii locale, inclusiv în mass-media. Mai multe emisiuni și show-uri difuzate la TV au fost oprite temporar. Printre acestea se numără și emisiunile de la postul Antena Stars.

Ce se întâmplă cu anumite emisiuni de la Antena Stars

De mai mult de o săptămână, deja, emisiunile de pe Antena Stars, „Răi da` buni”, respectiv „Agentul VIP” au fost scoase din grila obișnuită de programe, din cauza pandemiei generate de răspândirea noului coronavirus. Producțiile care îi avea ca protagoniști pe Mihai Morar și Cristi Brancu vor fi în continuare sistate pentru a nu pune în pericol sănătatea celor care se află platou, precum și a invitaților. Potrivit cancan.ro, cei doi ar fi fost anunțați prin intermediul unui e-mail.

Sursa foto: Facebook/Mihai Morar
Sursa foto: Facebook/Mihai Morar
Sursa foto: Facebook/ Cristi Brancu
Sursa foto: Facebook/ Cristi Brancu

Așadar, fanii nu își vor mai putea vedea favoriții, cel puțin deocamdată. Decizia a fost adoptată de reprezentanții postului care au hotărât să suspende activitatea mai multor angajați din trust. Totodată, potrivit unor informații vehiculate în presă, conducerea firmei a mai decis și să scadă nivelul salarial cu 20% pentru angajații care lucrează în întreg trustul.

Vești bune pentru fani

O veste bună, însă, pentru fani este faptul că Mihai Morar va putea fi auzit, în continuare, în fiecare dimineață, pe Radio Zu, pentru că, din fericire, acesta și-a mutat studio-ul de acasă de unde poate intra în direct. Și Cristi Brancu poate fi, însă urmărit, în continuare de cei care îl urmăresc, pe canalul său de YouTube, unde continuă seria poveștilor despre vedete și dezbate subiecte de interes pentru cei care urmăresc lumea mondenă și de divertisment.
Cei doi își vor continua, însă activitatea de pe micile ecrane, după ce, probabil, cazurile de infectare cu coronavirus din România se vor diminua, iar lucrurile vor reveni la normal.

 

Urmăriți Impact.ro și pe