Știai asta? Soluția care te scapă de probleme. Ce se întâmplă dacă pui bicarbonat de sodiu la flori

Ana Anitoiu, Alexandra Chiric 31.05.2021, 11:05
Știai asta? Soluția care te scapă de probleme. Ce se întâmplă dacă pui bicarbonat de sodiu la flori

Îngrijirea florilor se poate dovedi dificilă uneori, atunci când acestea încep să fie atacate de paraziți sau să aibă alte probleme, dar soluția perfectă este la îndemână pentru toată lumea și se bazează pe bicarbonat de sodiu. Iată ce se întâmplă dacă îl folosești la plante și ce precauții trebuie să îți iei.

Ce se întâmplă dacă folosești bicarbonat de sodiu la flori

Toate gospodinele știu că bicarbonatul de sodiu este un aliat în bucătărie și că poate fi folosit în diverse trucuri pentru curățenie, dar și în metode de înfrumusețare. Însă, puține persoane știu că acest ingredient ce se găsește aproape în orice magazin și este extrem de ieftin reprezintă o soluție perfectă pentru îngrijirea plantelor.

În primul rând, trebuie să știi că dacă folosești bicarbonat de sodiu la flori poți preveni apariția și înmulțirea paraziților. Tot ce trebuie să faci este să pregătești o soluție cu acest praf și alte două ingrediente, pe care să o pulverizezi pe frunze din trei în trei săptămâni. Cum pregătești soluția și ce alte efecte are bicarbonatul de sodiu asupra florilor, precum și ce precauții trebuie să îți iei când îl folosești, citește pe Știri din Lume!

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...