Ștefan Radu e târât într-un scandal uriaș la Lazio. Românul a amenințat cu instanța

Gabriel Peneș 09.06.2021, 12:13
Ștefan Radu e târât într-un scandal uriaș la Lazio. Românul a amenințat cu instanța

Ștefan Radu e târât într-un scandal uriaș la Lazio. Destinul îți poate juca feste atunci când te aștepți mai puțin. Devenit o adevărată legendă la clubul lazial, după ce a bătut recordul de prezențe în tricoul formației biancoceleste, fundașul de 34 de ani trece prin momente mai puțin plăcute. El a fost băgat într-un adevărat scandal stârnit de declarațiile agentului unuia dintre colegii de echipă ai românului.

Ștefan Radu e târât într-un scandal uriaș la Lazio

Dacă ceva e frumos, sigur se va strica. Ștefan Radu e târât într-un scandal uriaș la Lazio, unul demn de „legile lui Murphy”. Fundașul român a avut un sezon impresionant, adunând 33 de meciuri în tricoul echipei pregătite de Simone Inzaghi. Cu acestea, Radu a devenit jucătorul cu cele mai multe prezențe din istorie în tricoul formației din Roma. Clubul i-a dăruit un „tron” special, ca unui adevărat rege, având inscripționat numărul de apariții, 402. De atunci, românul a mai bifat încă 10 meciuri, atingând cota de 412. Transferat în 2008 de la Dinamo, Radu a câștigat în 13 sezoane 3 Cupe ale Italiei și o Supercupă.

În campionatul abia încheiat, Lazio s-a clasat pe locul 6, prinzând un loc în Conference League. Radu părea, de asemenea, bătut în cuie” la echipă, el primind o ofertă de prelungire a contractului cu încă un an, cu un salariu de 1,2 milioane de euro pe sezon. Dar a urmat surpriza mutării tehnicianului Simone Inzaghi la Inter, noua campioană, de unde Antonio Conte a preferat să plece, din cauza problemelor financiare ale clubului. Iar Inzaghi și-l dorește pe Radu lângă el, la Inter, o perspectivă tentantă pentru fundașul român.

Ștefan Radu e târât într-un scandal uriaș la Lazio. Românul a amenințat cu instanța
Ștefan Radu e târât într-un scandal uriaș la Lazio de impresarul colegului său de echipă, atacantul Vedat Muriqi/Sursa foto: Facebook – Vedat Muriqi

Românul a amenințat cu instanța

Acum colac peste pupăză, a izbucnit un megascandal în mijlocul căruia este chiar fotbalistul-legendă de la Lazio. Impresarul unuia dintre colegii de echipă ai lui Radu l-a acuzat pe român că ar fi făcut afirmații batjocoritoare la adresa clientului său. Este vorba de jucătorul din Kosovo, Vedat Muriqi. Atacantul de 27 de ani a fost transferat de Lazio Roma de la Fenerbahce contra sumei de 18 milioane de euro.

18 milioane? Muriqi nu atinge mingea. Radu mi-a spus că, la antrenament, când trebuie să-l marcheze, își pune papucii și mâinile după cap”, a declarat Vincenzo Morabito, agentul lui Muriqi, că ar fi zis fundașul român.

Sigur că lui Ștefan Radu nu i-a picat bine declarația agentului colegului său de echipă. Românul a reacționat cu îndârjire, ca și pe teren, negând afirmațiile lui Morabito. Mai mult, l-a ameninâat pe acesta cu un proces, considerând că i-a fost afectată grav imaginea.

În ceea ce privește declaraţia domnului Vincenzo Morabito, mă văd nevoit să anunţ că nu am discreditat valoarea coechipierului meu, Vedat Muriqi. Resping ferm afirmațiile că l-aș fi discreditat pe acesta. Între mine și colegii de echipă nu există niciun diferend. Consider că declarațiile agentului mi-au afectat grav imaginea. Am cerut avocaților mei să ia măsuri în consecință pentru a dovedi că aceste lucruri nu sunt reale”, a transmis Ștefan Radu, citat de Corrieredellosport.it.

 

Urmăriți Impact.ro și pe
Gabriel Peneș
- Născut în 1966, absolvent de Istorie, lucrez în presă din 1996       -    Redactor, playtech.ro, 23.06.2021 -       -     Redactor, playsport.ro, 16.01. 2021 - 03.06....