Câţi bani sunt dispuşi să dea cei de la Lazio pentru Ianis Hagi. Suma e una mare

Stan Filon, Alexandru Teodorescu 26.03.2021, 18:20
Câţi bani sunt dispuşi să dea cei de la Lazio pentru Ianis Hagi. Suma e una mare

S-a aflat câţi bani sunt dispuşi să dea italienii de la Lazio pentru Ianis Hagi! Fiul lui Gică Hagi a înscris golul victoriei în meciul pentru preliminariile Cupei Mondiale, în fața Macedoniei de Nord, terminat joi seara cu scorul de 3-2.

Iată câţi bani sunt dispuşi să dea cei de la Lazio pentru Ianis Hagi

Jurnaliștii din Scoția scriu că Rangers a primit o ofertă deja de la echipa Lazio. Președintele clubului din Italia este fanul lui ianis Hagi și și-l dorește la echipă, deoarece vrea mai multă creativitate pentru echipa sa și consideră că românul s-ar integra perfect.

Jurnaliştii din Scoția scriu despre interesul formaţiei lui Simone Inzaghi, care este gata să pună pe masă 10 milioane de euro pentru fotbalistul de 22 de ani. „Ianis Hagi este o ţintă a lui Lazio pe piaţa transferurilor, iar italienii sunt gata să dea bani mulţi”, titrează cei de la Glasgow Live.

Cati bani sunt dispusi sa dea cei de la Lazio pentru Ianis Hagi
Cati bani sunt dispusi sa dea cei de la Lazio pentru Ianis Hagi

Scoțienii de la Rangers ar putea face un profit frumos de pe urma lui Ianis Hagi

„Lazio vrea mai multă creativitate echipei, iar directorul sportiv al echipei, Igli Tare, este un fan al lui Hagi. Românul a fost transferat definitiv de Rangers în vara trecută, după ce iniţial fusese împrumutat de la Genk. 2,5 milioane de euro a plătit formaţia lui Steven Gerrard pentru fiul legendarului Gică Hagi. Dar acum, clubul din Serie A e gata să ofere de 3 ori mai mult: 10 milioane de euro pentru Ianis Hagi.

Românul are 9 assisturi şi 6 goluri în campionat pentru formaţia de pe Ibrox, care a câştigat titlul în Scoţia, în acest sezon. Impactul său în Europa League a fost însă impresionant, iar Lazio ţinteşte o revenire în Europa în sezonul viitor, după ce acum a fost eliminată de Bayern Munchen din Champions League.

”Hagi este un jucător versatil”

Hagi este un jucător versatil, care poate juca pe ambele flancuri, în spatele vârfului şi chiar ca şi atacant. Lazio oferă 10 milioane de euro, pentru a o convinge pe Rangers să-l vândă pe jucătorul de 22 de ani. Ianis Hagi mai are experienţă în Serie A, unde a mai evoluat pentru Fiorentina”, mai scriu jurnaliştii scoţieni.

Ianis Hagi a acordat un interviu recent, în care a vorbit despre echipa națională. Fiul lui Ianis Hagi a spus că vom fi martorii unei transformări benefice. Ianis a spus că echipa națională va înflori, la fel cum a făcut și naționala de tineret. Are nevoie doar de câteva victorii. Una a venit joi seara, în fața Macedoniei de Nord. Victoria a fost însă una cu emoții, deoarece macedonenii au avut un gol anulat în ultimul minut de joc.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...