Sponsorul Simonei Halep, declarație incredibilă despre lumea tenisului: „Toate vitele astea sunt crescute cu doping, cu chimicale“

Corina Oprea 25.05.2023, 13:08
Sponsorul Simonei Halep, declarație incredibilă despre lumea tenisului: „Toate vitele astea sunt crescute cu doping, cu chimicale“

Simona Halep trece printr-o situație dificilă, care pare să nu se mai remedieze. Are parte de mult sprijin , dar asta nu o ajută cu nimic, ci doar îi dă încredere că lucrurile se vor rezolva. Primul sponsor al tenismenei și-a exprimat părerea despre cele întâmplate și a explicat cum crede că s-a ajuns până aici.

Simona Halep, protejată de Dimitrie Sturdza

Simona Halep trăiește cea mai dificilă perioadă a vieții sale. De mai bine de opt luni stă pe tușă și nu sunt semne că va reveni prea curând pe teren, având în vedere că audierea ei a fost deja amânată de trei ori. Următorul proces va avea loc la finalul lunii iunie, dar nu se știe cum vor evolua lucrurile până atunci.

Dimitrie Sturdza a fost primul ei sponsor, care a ajutat-o să la începuturile carierei să meargă în turnee, să aibă parte de cele mai bune antrenamente. Finanțatorul a vorbit și el despre scandalul de dopaj, precizând că Simona este nevinovată. Consideră că ea nu a luat niciun medicament si singura ipoteză în care crede este cea că ar fi mâncat ceva contaminat, dar nimic mai mult.

”Sunt convins că Simona Halep este o fată curată, onestă și cred că niciodată n-ar face o așa treabă! Asta s-a întâmplat în America! Uitați-vă acolo, când mănânci o carne, un steak texan. Toate vitele astea sunt crescute cu doping, cu chimicale. Cine știe ce-a mâncat domnișoara Halep?!”, spune Sturdza.

Bărbatul spune că este absolut convins că preferata sa din tenis nu a luat nicio pastilă, pentru că știe cât de bine juca și că nu avea nevoie de nimic ca să funcționeze. Susține că tenismena este foarte atentă și știe cât de dure sunt controalele, motiv pentru care nu crede ar fi riscat atât.

„Sunt convins că nu a luat absolut nimic, mai ales că juca foarte bine! A câștigat nu știu câte meciuri înainte de US Open și a fost controlată cu două zile înainte. Știți unde este problema foarte mare? Jucătorii când merg la restaurante au frică să mănânce că poate avea substanțe interzise. Nu cred că sunt jucători care vor să se dopeze, mai ales că sunt incredibile controalele”, a spus Dimitrie Sturdza pentru gsp.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe