Special pentru Simona Halep. Gestul pe care italienii îl fac doar ca să vină să joace la ei

Marian Cărăvan 06.07.2020, 14:31

E bătaie mare pe Simona Halep în această perioadă. Organizatorii turneului de la Palermo, care marchează reluarea circuitului profesionist de tenis, fac eforturi mari de a o convinge pe campioana noastră să joace în luna august, în Sicilia.

Gestul pe care îl fac italienii pentru ca Simona Halep să vină să joace la ei

Organizatorii turneului de la Palermo, dotat cu premii totale de 250.000 de euro, o vor neapărat pe Simona Halep printre participante. Dacă sportiva încă nu s-a decis asupra prezenței în competiție, în schimb organizatorii anunță că o așteaptă cu brațele deschise. Directorul turneului, Oliviero Palma, mizează pe prezența Simonei Halep, ceea ce ar crește nivelul competiției.

„Suntem fericiți de interesul arătat de Simona Halep pentru Palermo Ladies Open și o așteptăm în august pentru o ediție istorică. Suntem în contact de ceva vreme cu managerul Simonei, iar în ultimele zile am vorbit despre o posibilă prezență la Palermo a uneia dintre cele mai puternice tenismene din circuitul WTA.

Cu participarea sa, turneul și-ar crește nivelul! Ușile vor rămâne deschise pentru Halep până în ultimul moment”, a spus Oliviero Palma, directorul turneului, potrivit Palermo Today.

Simona Halep participat la un turneu demonstrativ la Cluj

Simona Halep, 28 de ani, nu a mai disputat un meci oficial de pe 22 februarie, când a învins-o pe Elena Rybakina în finala turneului de la Dubai. De atunci, Simona Halep a fost nevoită mai întâi să se retragă de la Doha și Indian Wells, apoi a intrat în autoizolare pe perioada stării de urgență. Campioana se antrenează intens în aceste zile și se pregătește să revină în circuitul profesionist de tenis, prevăzut a se relua începând cu 3 august. La acea dată începe turneul de la Palermo, iar organizatorii și-o doresc printre participante și pe Simona Halep, oferindu-i în acest sens un wild card.

Până atunci, însă, sportiva noastră a participat, la finalul săptămânii trecute, la un turneu demonstrativ la Cluj-Napoca.

„Vreau să vă spun că îmi face mare plăcere să fiu din nou la Cluj. Este ca o a doua casă pentru că sunt mereu primită cu multă căldură. Pentru fete cred că a fost o săptămână bună cu meciuri interesante, vreau să le felicit pe toate pentru că fiecare meci este important în această perioadă mai grea. Ne pregătim de o perioadă ciudată pentru că nu ştim cum va fi la turnee după o asemenea pauză. Dar această pauză a fost un impuls pentru toată lumea să vedem că se poate chiar şi în aceste condiţii, să organizăm un turneu. Vă doresc multă sănătate pentru că este cea mai importantă în perioada aceasta”, a spus Simona Halep, cu acest prilej.

Turneul de la Cluj-Napoca a fost câștigat de Gabriela Ruse.

Urmăriți Impact.ro și pe