Soțul Serenei Williams, reacție ironică la adresa Simonei Halep în scandalul dopajului. Mesajul controversat postat de Alexis Ohanian

Ana Anitoiu 22.10.2022, 12:31

Soțul Serenei Williams a avut reacție ironică la adresa Simonei Halep în scandalul dopajului. Alexis Ohanian a publicat pe rețelele sociale un mesaj controversat ce i-a atras numeroase critici.

Ce reacție a avut soțul Serenei Williams la acuzația de dopaj la adresa Simonei Halep

După ce Simona Halep a fost acuzată de dopaj, soțul Serenei Williams a avut o reacție ironică pe rețelele sociale. Fără să menționeze numele fostului lider WTA, Alexis Ohanian a distribuit o imagine în care apare purtând un tricou cu logo-ul unui program educaţional pentru combaterea consumului de droguri.

Mai exact, în fotografia pe care a distribuit-o, Alexis Ohanian apare purtând tricoul cu logo-ul programului D.A.R.E., Drug Abuse Resistance Education, la meciul Serenei Williams cu Maria Şarapova, din anul 2019, de la US Open. Atunci, rivala soției sale revenea după o suspendare de 15 luni pentru dopaj.

„Ce purtaţi de Halloween în acest an?”, a scris Alexis Ohanian în dreptul acelei fotografii, menționând și că acesta „este un look care nu se demodează niciodată, se pare”.

Câți bani a pierdut Simona Halep din cauza operației la nas. Românca a anunțat că nu mai joacă în 2022
Simona Halep

Cum a fost criticat soțul Serenei Williams pentru aluzia lui ironică la adresa Simonei Halep

Cu această aluzie ironică la acuzația de dopaj adusă Simonei Halep, soțul Serenei Williams şi-a atras imediat comentarii negative din partea internauților, unii dintre ei români.

„Poate că ar fi trebuit să porţi asta când Serena a fost învinsă de Halep în finala de la Wimbledon. Meciul a durat aproximativ o jumătate de oră”, „Chiar te faci de ruşine”,

„Cuvinte mari, omule mic”, „Câtă lipsă de respect și de bun-simț. Relația ta cu Serena are mai mult sens acum”, „Purtăm (de Halloween, n.r.) un tricou cu trofeul Simonei Halep la Wimbledon”, au fost câteva dintre comentarii.

Simona Halep a fost suspendată provizoriu după ce a fost testată pozitiv la o substanță interzisă, Roxadustat. Fostul lider WTA a transmis că nu a luat niciodată cu bună ştiinţă vreo astfel de substanță, că se simte „trădată” și că va lupta pentru a demonstra că nu este vinovată.

„Dacă spun asta, iar o să mă înjure”
Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...