Soțul Biancăi Drăgușanu a sărit la mama vedetei. Aceasta a sunat la 112 și a intervenit Poliția

Redacția IMPACT 06.03.2020, 20:28
Soțul Biancăi Drăgușanu a sărit la mama vedetei. Aceasta a sunat la 112 și a intervenit Poliția

Scandal imens vineri seara: soțul Biancăi Drăgușanu a sărit să o agreseze pe mama vedetei. Femeia, speriată, a sunat la 112 și imediat un echipaj de Poliție s-a deplasat la fața locului. Iată și de la ce a pornit totul.

Scandal în familia Biancăi Drăgușanu: Alex Bodi, a sărit la mama vedetei

Vineri seara a avut loc un scandal monstru în familia Biancăi Drăgușanu. Soțul acesteia, Alex Bodi, ar fi avut un acces de furie care l-a făcut să uite de buna înțelegere familială și să sară la soacra lui. Mama Biancăi i-ar fi reproșat acestuia felul în care se poartă cu fiica sa, Bodi s-a aprins, iar de aici lucrurile au luat o turnură ceva mai urâtă, informează Cancan.

În plus, totul nu a rămas în familie, așa cum se spală orice rufă murdară. Din contră, cearta și începutul de scandal s-au petrecut chiar într-un parc, în văzul lumii. Iar mai mult decât atât, mama Biancăi, Madi, a sunat la 112 pentru a-l reclama pe Bodi pentru agresiune. Poliția s-a deplasat la fața locului și a intervenit pentru a calma spiritele, scrie sursa citată mai sus, care afirmă că lucrurile au fost duse la extrem, mama vedetei fiind înjurată și la un pas să fie bătută de ginerele furios.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au căsătorit în august 2019
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au căsătorit în august 2019

Culmea, toate acestea s-au întâmplat chiar de ziua Biancăi. Lucrurile au început să se strice între ea și Bodi chiar de dimineață, vedeta afirmând că soțul ei, în loc să o felicite și să o complimenteze, a sunat-o să țipe la ea pentru o postare făcută pe Instagram. Ținuta Biancăi nu a fost pe placul lui Bodi, iar vedeta a izbuncnit în plâns la telefon, conform propriei declarații făcute pentru Kanal D.

„Situația este în felul următor. Eu tot încerc de un an jumătate, tot încerc să fiu cea mai bună variantă a mea. Eu sunt un om mândru de mine și de realizările mele. Consider că nu am ce să imi reprosez, mai ales în relația pe care o am cu actualul meu soț, cu oamenii alături de care lucrez. Eu consider că am milioane de motive să fiu fericită și să fiu iubită. Nu vreau să plâng de ziua mea, dar plâng”, a fost declarația Biancăi. 

 

 

 

Urmăriți Impact.ro și pe