Cum a reacționat Bianca Drăgușanu, când a aflat clipele cumplite prin care a trecut Daniela Crudu. Cele două erau bune prietene

Redacția IMPACT / 11.02.2020, 16:20
Cum a reacționat Bianca Drăgușanu, când a aflat clipele cumplite prin care a trecut Daniela Crudu. Cele două erau bune prietene

Printre vedetele care au reacționat după ce au aflat că Daniela Crudu a fost bătută cu bestialitate de iubitul său, s-a numărat și Bianca Drăgușanu. Pe cele două le leagă o prietenie mai veche, așa că Bianca a sărit imediat în apărarea brunetei, căreia i-a transmis că o susține necondiționat.

Mesajul Biancăi Drăgușanu pentru prietena sa, Daniela Crudu: ”o susțin, indiferent de ce va face”

După ce a aflat de clipele cumplite prin care a trecut Daniela Crudu, după ce a fost bătută de iubitul său, Bianca Drăgușanu a ținut să o asigure pe aceasta că beneficiază de toată susținerea ei. Mai mult, Bianca Drăgușanu a declarat că nu este de acord cu violența domestică, dar că o susține pe Crudu, chiar dacă aceasta decide să se împace cu iubitul care a bătut-o încât a avut nevoie de spitalizare.

”O susțin, indiferent de ce va face cu relația ei. Nu pot să mă bag în acest caz delicacat. Nu sunt de acord cu violența de niciun fel. Nu îl cunoșteam pe iubitul său. Sunt lângă ea dacă are nevoie de mine”, a declarat Bianca Drăgușanu.

bianca dragusanu, daniela crudu
Mesajul Biancăi Drăgușanu pentru prietena sa, Daniela Crudu

Bianca Drăgușanu și Daniela Crudu se cunosc încă de pe vremea când amândouă erau asistente la emisiunea ”Un show păcătos”, de la Antena 1. Blondina a trecut și ea printr-o situație asemănătoare în 2019, după ce soțul ei, Alex Bodi, a agresat-o fizic în parcarea unui restaurant de lux din Capitală, așa că poate înțelege situația prin care trece Daniela.

De asemenea, o altă celebritate care a reacționat la cazul Danielei Crudu care a fost desfigurată de partenerul său de viață, a fost Cătălin Botezatu. Celebrul designer de modă a declarat că nu înțelege cum un bărbat poate da într-o femeie și a sfătuit-o pe Daniela Crudu să își refacă viață departe de cel care a bătut-o, deoarece cu siguranță nu se mai poate vorbi despre iubire.

Daniela Crudu, a fost externată ieri din spital, iar acum se află la locuința tatălui său, acolo unde beneficiază de toată susținerea pentru a se reface. Daniela Crudu, a anunțat că are nevoie de câteva zile de repaus, iar ulterior va ieși și va acorda primele declarații referitoare la ceea ce s-a întâmplat, de fapt, între ea și iubitul său și care au fost motivele pentru care s-a ajuns la bătaie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI