Soții Elenei Udrea s-au întâlnit în secret, în public. Cum s-a terminat conversația dintre Dorin Cocoș și Adrian Alexandrov 

Ana Anitoiu 03.12.2022, 09:08
Soții Elenei Udrea s-au întâlnit în secret, în public. Cum s-a terminat conversația dintre Dorin Cocoș și Adrian Alexandrov 

Fostul și actualul partener de viață ai Elenei Udrea s-au întâlnit în secret, în public, într-un mall, la scurt timp după ce ea a leșinat la penitenciarul Târgşor și a fost dusă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti. Iată cum s-a terminat conversația dintre Dorin Cocoș și Adrian Alexandrov.

Soții Elenei Udrea, împreună la o masă

Fostul soț al Elenei Udrea, Dorin Cocoș, și actualul partener de viață, Adrian Alexandrov, cu care are o fiică de patru ani, au stat împreună la o masă, la scurt timp după ce fostul ministru al Turismului a leșinat la Penitenciarul Târgșor.

Primul care a ajuns la întâlnire a fost omul de afaceri Dorin Cocoș, care a așteptat ceva timp până când a apărut Adrian Alexandrov. Acesta a băut un fresh și o cafea și a dat un telefon, fără să pară nervos, conform mediaflux.ro.

Adrian Alexandrov s-a așezat la masă firesc, cu o cutie de pachețele de primăvară din care a mâncat în timp ce l-a ascultat cu atenție pe Dorin Cocoș, fără să-l întrerupă. Apoi, când omul de afaceri a încheiat, actualul partener de viață al Elenei Udrea a început să vorbească, fiind ascultat la rândul lui de fostul soț al iubitei sale.

Sotii Elenei Udrea s-au intalnit in secret, in public. Cum s-a terminat conversatia dintre Dorin Cocoș si Adrian Alexandrov 
Dorin Cocos si Adrian Alexandrov. Foto: mediaflux.ro

Cum s-a încheiat discuția dintre Dorin Cocoș și Adrian Alexandrov

În cele din urmă, Dorin Cocoș a cerut și a plătit nota, care a fost în valoare de 100 de lei. Fostul soț al Elenei Udrea și Adrian Alexandrov s-au ridicat de la masă în același timp, și-au strâns mâinile, după care a pornit fiecare pe drumul lui.

Dorin Cocoș a fost partenerul de viață al Elenei Udrea timp de 10 ani. Omul de afaceri ar fi ajutat-o în acțiuni ușor sub limita legii. Adrian Alexandrov, actualul partener al fostului ministru al Turismului, o are în grijă pe fiica lor, Eva Maria, în vârstă de patru ani.

„Dacă spun asta, iar o să mă înjure”
Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...