Cu ce ar fi rămas Elena Udrea după divorţul de Dorin Cocoş. Fostul ministru nu ar fi ieşit cu mâna goală din fosta căsnicie

Ioana Bucur 06.07.2022, 09:39
Cu ce ar fi rămas Elena Udrea după divorţul de Dorin Cocoş. Fostul ministru nu ar fi ieşit cu mâna goală din fosta căsnicie

După o căsnicie ce a durat zece ani, cei doi anunțau că au decis să pună punct relației, pe cale amiabilă, după „o analiză îndelungată și profundă”, și să pornească pe drumuri separate. Se pare că despărțirea nu a lăsat-o cu mâna goală pe fosta blondă de la Cotroceni. Cu ce ar fi rămas Elena Udrea după divorțul de Dorin Cocoș. Cei doi s-au separat pe cale amiabilă, în fața unui notar.

Elena Udrea nu a ieșit cu mâna goală după divorțul de Dorin Cocoș

Au trecut aproape nouă ani de când Elena Udrea și Dorin Cocoș anunțau, printr-un comunicat, că au decis să pună punct căsniciei lor, după zece ani de mariaj, cei doi pornind pe drumuri separate. Ei au precizat că au divorțat pe cale amiabilă, în fața unui notar, și că vor păstra prietenia și parteneriatul solid construite, rămânând în cele mai bune relații.

„Decizia de a ne despărți vine după o analiză îndelungată și profundă a relației noastre și a opțiunilor de viitor a fiecăruia dintre noi.

Faptul că avem cariere atât de diferite și, în cazul nostru, chiar incompatibile, unul politică, altul afaceri, ne-a privat de timpul petrecut împreună necesar relației și a supus căsătoria unor presiuni din exterior care au afectat-o iremediabil.

De astăzi, mergem pe drumuri separate, dar păstrăm prietenia și parteneriatul solid construite în ultimii 15 ani, rămânând în cele mai bune relații.

Mulțumim familiilor și prietenilor care ne-au fost și ne sunt alături și rugăm pe toți cei care ar putea fi interesați de acest subiect să dea dovada de înțelegere față de noi și să ne respecte intimitatea”, au transmis cei doi.

Însă fostul ministru nu a ieșit cu mână goală din această despărțire. La scurt timp după anunțul separării, presa dezvăluia cu ce a rămas Elena Udrea după divorțul de Dorin Cocoș. La acea vreme, Udrea era deputat PDL, iar potrivit declarației de avere ce fusese postată pe site-ul Camerei Deputaților, avea șase terenuri, trei clădiri și două autoturisme.

Cu ce ar fi rămas Elena Udrea după divorţul de Dorin Cocoş. Fostul ministru nu ar fi ieşit cu mâna goală din fosta căsnicie
Elena Udrea. Foto: Inquam Photos/ Alexandru Busca

Case, terenuri, autoturisme

Fostul ministu al Turismului a precizat, în document, că era proprietara unui teren intravilan cu o suprafață de 4.412,51 metri pătrați, pe care îl deținea integral în urma partajului voluntar. Tot în urma partajului obținuse și jumătate dintr-un teren de 596 de metri pătrați, în București, precum și un alt teren, cu o suprafață de 5.000 de metri pătrați, tot în Capitală.

La acestea se adăuga o suprafață de 239 de metri pătrați, pe Șoseaua Pipera – Tunari, aferentă unei construcții de 169 de metri pătrați, contractată în 2004 și plătită în rate până în 2010, o altă suprafață, de 81,66 metri pătrați, în București, și un sfert dintr-un teren de 697 metri pătrați, Dorin Cocoș deținând o altă pătrime. În urma partajului, Elena Udrea a rămas și cu un teren intravilan de 115,94 de metri pătrați în Capitală.

În ceea ce privește clădirile, fostul ministru al Turismului a declarat că avea un apartament de 60 de metri pătrați, o casă de 169 de metri pătrați pe Pipera-Tunari, cu care a rămas tot în urma partajului, și o pătrime dintr-un teren de 635 de metri pătrați, cu mențiunea că este vorba despre „Suprafață construită imobil”. Udrea a mai trecut o casă de locuit de 169,52 de metri pătrați, deținută integral, obținută la partaj.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...