Soția lui Vladimir Drăghia a devenit mămică pentru a doua oară. Ce nume special au ales cei doi pentru fetița lor

Anca Manolica 07.09.2022, 10:11

Motiv de mare sărbătoare în familia lui Vladimir Drăghia. Soția lui, Alice, a născut a doua oară, aducând pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Vedeta a ales să nască natural, așa cum a făcut și prima dată, cu fiica ei cea mare, Zora. Iată ce nume special au ales cei doi pentru noul membru al familiei.

Alice Cavaleru a născut a doua fetiță a familiei!

Luna septembrie începe cum nu se poate mai bine pentru Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia. Acesta a devenit tată de fată pentru a doua, tânăra mămică aducând pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Soția faimosului actor a născut natural, iar el a ținut să îi fie aproape în fiecare moment, în sala de nașteri.

De altfel, fostul câștigător al show-ului Exatlon a luat parte și la nașterea primei lor fetițe, Zora, dovedind că este un bărbat foarte implicat atunci când vine vorba despre familie.

Potrivit Spynews, cea de-a doua fetiță a cuplului a venit pe lume marți, 6 septembrie, la ora 23:20. A avut o greutate de 3,530 gr, și 53 de cm lungime, primind nota 10 din partea medicilor. Aceasta va purta două nume, Alegra Nova, Alegra fiind un nume care provine din italiană și înseamnă „vesel”, „plin de viață”.

Mesajul postat de Vladimir Drăghia pe Facebook
Mesajul postat de Vladimir Drăghia pe Facebook

Ce spunea vedeta despre a doua sarcină

Alice Cavaleru a făcut, în urmă cu ceva vreme, unele dezvăluiri emoționante despre cea de-a doua fetiță care tocmai a venit pe lume. Iată ce scria pe contul său de socializare:

„Aseară am avut o discuție „grea” cu Zora despre faptul că nu vrea să doarmă fără mine. O tot pregătesc pentru când o să plec la maternitate, dar nu prea am cu cine să vorbesc. Doar spune că nu vrea să doarmă fără mine și altceva nu vrea să audă.

Mi-e greu să realizez că sunt universul ei și nu pot să-i garantez că o să fiu mereu alături de ea. De când era mică, îi tot spun că eu sunt în sufletul ei chiar și când nu sunt lângă ea, dar de fiecare dată când îi spun asta, plângem ca două fraiere.

E grea meseria asta de mamă. Și nu din perspectiva energiei investite, ci din perspective mult mai profunde. O dată ce ai un copil, ca femeie cel puțin, nimic nu mai e la fel. Ești constrânsă de atâtea gânduri și de atâtea frici.

Nu îți mai permiți riscuri. Un suflețel necopt depinde de tine…mai ales la nivel emoțional. Gânduri grele care mă rup în bucăți și mă reconstruiesc mai puternică doar ca să fiu acolo unde e nevoie de mine ❤️, a scris superba mămică, în urmă cu ceva timp.

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru trăiesc o frumoasă poveste de iubire de câțiva ani, devenind soț și soție în 2018, la un an de la venirea pe lume a Zorei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...