Soția lui Sebastian Papaiani nu poate trece peste moartea actorului. De ce spune că sunt încă împreună, la cinci ani de la decesul acestuia (Exclusiv)

Ioana Bucur, Ozana Mazilu 26.08.2021, 09:21
Soția lui Sebastian Papaiani nu poate trece peste moartea actorului. De ce spune că sunt încă împreună, la cinci ani de la decesul acestuia (Exclusiv)

Se împlinesc cinci ani de când marele actor ne-a părăsit, însă femeia care l-a iubit acceptă cu greu, și acum, dispariția sa. De ce spune soția lui Sebastian Papaiani că sunt încă împreună.

Soția lui Sebastian Papaiani: „Încă suntem împreună”

Peste doar câteva săptămâni, pe 27 septembrie, se vor face cinci ani de la moartea marelui actor. Este o perioadă extrem de dificilă pentru soția lui Sebastian Papaiani, care se împacă cu greu cu gândul că bărbatul pe care l-a iubit nu îi mai este alături.

De fapt, Marcela Papaiani încă îi simte prezența. Senzația este și mai puternică în ultimele zile, în condițiile în care, pe 25 august, artistul ar fi împlinit 85 de ani.

„Dacă vă spun că suntem încă împreună şi astăzi, la cinci ani după ce a plecat, poate o să spuneţi mai ştiu eu ce. Dar ăsta este adevărul, pentru mine cel puţin.

Ca să nu vă mai spun că-l visez în fiecare săptămână, de două sau de trei ori. Încă suntem împreună”, a spus văduva marelui actor, pentru playtech.ro.

Pentru că, în mod normal, ultimele zile ale lunii august aparțin sezonului concediilor, ziua de naștere a lui Sebastian Papaiani nu era sărbătorită cu mare fast.

„Cum ziua lui cădea la finele lui august, lună tradiţională de concediu, cele mai multe dintre cunoştinţele noastre erau plecate. Inclusiv fiul nostru, Alkys, era de multe ori plecat.

Aşa că ne retrăgeam la casa noastră de vacanţă din Gruiu, Snagov şi petreceam împreună.”, a precizat ea.

Soția lui Sebastian Papaiani nu poate trece peste moartea actorului
Sebastian Papaiani

Mesajul lăsat dincolo de moarte

Marcela Papaiani ne-a împărtăşit una dintre cele mai recente amintiri cu privire la mesajele pe care le-a primit de la marele actor. Aceasta îi simte mereu prezența.

„Cu câţiva ani înainte să plece dintre noi am mers tot la Gruiu. Şi m-am gândit să-i fac un cadou mai special. Am scris pe frunze de crin imperial, care sunt nişte frunze mai mari, tot felul de mesaje.

În dimineaţa zilei sale de naştere le-am agătat pe frânghia din curte, unde obişnuiam să uscăm rufele.

Nu mică mi-a fost mirarea când, căutând anumite lucruri după moartea sa, am găsit câteva frunze speciale de atunci pe care dragul meu Sebastian le păstrase şi le uscase într-o carte dragă inimii sale.

A fost, din nou, ca şi cum aş fi primit din lumea de dincolo un nou mesaj de la el”, adaugă ea.

Urmăriți Impact.ro și pe