Soția lui Mihai Constantinescu, dezvăluire cutremurătoare despre soțul ei. Cum i-a apărut acesta

Ana Anitoiu 27.10.2020, 19:46
Soția lui Mihai Constantinescu, dezvăluire cutremurătoare despre soțul ei. Cum i-a apărut acesta

Soția lui Mihai Constantinescu a făcut o dezvăluire cutremurătoare despre soțul ei, la un an de când îndrăgitul artist s-a stins. Simona Secrier a povestit cum i-a apărut el în vis.

Simona Secrier a fost aproape zilnic la mormântul lui Mihai Constantinescu. Ce a observat acolo

Simona Secrier și Mihai Constantinescu s-au iubit timp de  două decenii. Și-au oficializat relația abia în anul 2017, la insistențele lui.

”Nu a ştiut nici vântul, nici pământul. Am avut câţiva invitaţi. Ne-am simţit foarte bine. Le mulţumim naşilor că au fost foarte discreţi. Nu îmi place să port verighetă. Nunta nu e făcută nici ieri, nici alaltăieri, dar e făcută”, spunea Mihai Constantinescu, în urmă cu trei ani.

Acum, la un an de la moartea lui, Simona Secrier a povestit, pentru playtech.ro, că aproape nu a lăsat să treacă zi fără să meargă la mormântul soțului ei, la Cimitirul Militar Ghencea.

”În tot acest an am fost, aproape zilnic, la mormântul său, din Cimitirul Militar Ghencea. Lumea mai trece și azi pe acolo și aprinde lumânări sau lasă acolo câte un disc de vinil cu melodiile sale.”, a spus Simona Secrier.

Mihai Constantinescu i-a aparut in vis sotiei sale
Mihai Constantinescu i-a aparut in vis sotiei sale

Cum i-a apărut Mihai Constantinescu în vis soției sale

În plus, la un an de când Mihai Constantinescu a murit, soția lui, Simona Secrier a mai făcut o dezvăluire emoționantă. Ea a povestit, pentru playtech.ro, cum i-a apărut soțul ei în vis.

Soția lui Mihai Constantinescu a spus că l-a visat de două ori pe artist, în ultimul an. De fiecare dată, în visul ei, artistul a apărut închinându-se, la fel cum făcea în fața publicului, după ce termina de cântat o piesă.

De asemenea, Simona Secrier a dezvăluit că, în vis, Mihai Constantinescu i-a spus câteva cuvinte. Pe unele, însă, preferă să le păstreze pentru ea. Este vorba despre un secret pe care ea vrea să îl țină pentru tot restul vieții ei.

Totuși, soția lui Mihai Constantinescu a dezvăluit ceva din ceea ce i-a spus artistul în vis. Aceste cuvinte le sunt dedicate și fanilor și prietenilor care îi simt lipsa.

”Mi-a spus ceva pe care prefer să-l țin doar pentru mine. Va fi secretul pe care-l iau cu mine în mormânt. Dar celor care l-au iubit le spun că Mihai mi-a spus că e bine acolo unde e, adăugând doar atât «îmi pare bine ca am plecat»!”, a spus Simona Secrier.

Soția lui Mihai Constantinescu a făcut parte din trupa Etno, alături de Radu Ille și Silvia Stanciu. A lansat două albume de muzică etno-dance. Apoi, a ales o carieră solo ce i-a dat ocazia să-l întâlnească pe Mihai Constantinescu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...