Soţia lui Benone Sinulescu, război cu fostul impresar al cântăreţului. Ce spune Ionuţ Pavel: „Nu o să vin la înmormântare”

Ioana Bucur 19.11.2021, 16:57
Soţia lui Benone Sinulescu, război cu fostul impresar al cântăreţului. Ce spune Ionuţ Pavel: „Nu o să vin la înmormântare”

Moartea îndrăgitului artist a declanșat un adevărat război. Soția lui Benone Sinulescu și fostul impresar al cântărețului continuă atacurile. Ionuț Pavel a anunțat că nu va participa la îmormântarea lui „Nea Beni”. De la ce a pornit, de fapt, conflictul.

Soția lui Benone Sinulescu și fostul impresar al cântărețului nu îngroapă securea războiului nici după moartea artistului

Benone Sinulescu s-a stins din viață joi, 18 noiembrie, lăsând în urmă un munte de suferință. Din păcate, nici în aceste momente dificile, conflictul dintre soția artistului și fostul său impresar nu ia pauză.

Războiul ar fi început în vara acestui an, când soția lui Benone Sinulescu a fost acuzată că ar fi fost responsabilă pentru situația medicală a artistului, iar ea a spus că impresarul ar fi dat presei informații, în ciuda dorinței familiei de a păstra discreția: „El s-a folosit de imaginea şi numele lui Benone pentru a se crea o pagină de Facebook”.

Într-o intervenție telefonică în emisiunea lui Teo Trandafir, la Kanal D, Ionuț Pavel a explicat ce s-a întâmplat, de fapt.

„Acum am aflat despre această discuţie. Am crezut că s-a pus punct la tot. Pagina de Facebook a fost făcută de un nepot de-ai lui Benone Sinulescu. Am administrat pagina oficială de Facebook şi canalul de Youtube, aşa cum era normal. Nu am luat niciun bani, asta se poate verifica. I-am dat în aprilie totul nepotului”, a spus Ionuț Pavel, la Teo Show.

Sotia lui Benone Sinulescu, razboi cu fostul impresar al cantaretului
Benone Sinulescu și Ionuț Pavel

„Nu o să vin la înmormântare”

După acel episod, cei doi au vorbit din ce în ce mai rar. Impresarul susține că întreaga lor colaborare s-a bazat pe o strângere de mână, fără să aibă niciun contract semnat cu Benone Sinulescu.

„În ultima vreme, relaţia s-a răcit, am mai vorbit o singură dată. Era singur şi mi-a zis să nu îmi fac griji că o să rezolve problema asta. Spunea că s-au băgat nişte oameni între noi. Contractul nostru a fost o strangere de mână, nu a existat nimic scris. Unul dintre albume a fost produs chiar din banii mei. Am avut o relaţie foarte bună, vorbeam ore în șir. Pregăteam concertul de 85 de ani, de care toată lumea vorbeşte acum, deşi televiziunile până acum au spus că nu se încadrează în target”, a mai spus impresarul.

Ionuț Pavel a făcut și o dezvăluire dureroasă, spunând că nu va merge la înmormântarea lui Benone Sinulescu.

„Nu o să vin la înmormântare pentru că îi las să îl jelească. Sunt un om cu foarte mult bun simţ”, a declarat Ionuţ Pavel, la Teo Show.

Urmăriți Impact.ro și pe