Șoșoacă amendată după ce l-a numit „trădător”pe Raed Arafat și i-a transmis să se întoarcă în țara sa

Gabriela del Pupo 12.01.2022, 14:28
Șoșoacă amendată după ce l-a numit „trădător”pe Raed Arafat și i-a transmis să se întoarcă în țara sa

Amendă în valoare de 5000 de lei pentru senatoarea Diana Șoșoacă pentru declarații în care l-a numit pe șeful DSU, Raed Arafat „trădător” și i-a transmis să se întoarcă în țară. Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) a votat pentru amendarea senatoarei.

„De ce nu se duce domnul Raed Arafat în țara lui de baștină”

Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) a decis că afirmațiile „de ce nu se duce domnul Raed Arafat în țara lui de baștină”, „vorbește despre dânsul la persoana a III-a, probabil că i se trage din limba țării sale natale”, „nu știu cum domnul Raed Arafat și-a luat examenul de cetățenie” și „trădătorii nu au ce căuta în România” constituie faptă de discriminare. Senatoarea a primit o amendă de 5000 de lei pentru declarațiile făcute.

Diana Sosoaca. Inquam Photos/ George Calin

Nu a fost singurul caz în care senatoarea l-a atacat pe Raed Arafat

La votul în Parlament pentru învestirea guvernului Ciucă senatoarea l-a atacat iar pe Raed Arafat și i-a cerut premierului Ciucă să renunțe la legea certificatului verde insinuând că șeful DSU ar urmări vaccinarea obligatorie a populației.

În condiţiile de dictatură sanitară, numai de dictatură militară nu am nevoie şi văd că îl păstraţi pe domnul Arafat acolo cu cei 90.000 de soldaţi care, cumva, vor veni cu o plăcere deosebită peste noi în casă. Există legitimă apărare. În condiţiile în care veţi încerca să ne obligaţi la vaccinare şi veţi intra peste noi în casă, atunci să ştiţi că avem dreptul să ne apărăm viaţa, în legitimă apărare. Dumnezeu să vă dea mintea cea de pe urmă!”, a declarat Şoşoacă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Gabriela del Pupo
Pentru Gabriela del Pupo presa nu a fost prima alegere. Absolventă a Universității "Babeș-Bolyai" din Cluj, a lucrat mai bine de 10 ani în domeniul artelor spectacolului. Pasiunea pentru știri...