Diana Șoșoacă, limbaj incalificabil la adresa lui George Simion și a foștilor parteneri politici: „Marș de aici”

Gabriela del Pupo 06.01.2022, 12:13
Diana Șoșoacă, limbaj incalificabil la adresa lui George Simion și a foștilor parteneri politici: „Marș de aici”
Senatoarea Diana Șoșoacă atacă vehement foștii parteneri politici pe care îi acuză că nu au susținu-o în conflictul cu echipa Rai Uno care a degenerat și pentru care soțul său are dosar penal. Pe lângă consecințele legale, senatoarea are și oprobriu presei din Italia, care a criticat modul în care s-a comportat senatoarea și soțul acesteia dar și modul în care au intervenit autoritățile din România.

„Marș de aici”

Senatoarea a răbufnit într-o emisiune televizată și le-a reproșat foștilor colegi de partid că nu au susținu-o atunci când a avut loc conflictul cu echipa de jurnaliști din Italia. Aceasta a povestit și detalii despre relațiile pe care le avea cu actualii lideri AUR.
Primul atacat a  fost eurodeputatul Christian Terheş, care a ieşit în evidenţă prin discursul antivaccinare.
„Marş de aici, că te ştii cine eşti. Te-ai cocoţat până acum pe umerii mei, când a fost cu minerii, te-am dus pe la toate ministerele şi acum vorbeşti execrabil despre mine”, a transmis senatoarea, în cadrul unei emisiuni online care l-a avut ca interlocutor pe Iurie Roşca, politician pro-rus, fost vicepremier al Moldovei, conform adevărul.ro

George Simion și Călin Georgescu au avut parte de același limbaj

Președintele AUR George Simion și Călin Georgescu, cel care a fost propus premier de AUR în repetate rânduri, au primit de asemenea dezaprobarea senatoarei pentru faptul că aceasta nu a fost contactată după incident. De asemenea europarlamentarul Cristian Terheș a fost menționat în lista celor atacați.

 „Există două personaje care o fac pe patrioţii, doi bărbaţi. Unul în Parlamentul României, unul în Parlamentul European, care atât de mult mă susţin pe mine şi pe Silviu (n.r. – soţul Dianei Şoşoacă) încât nu au dat vreun telefon după ce Silviu a trecut prin ce a trecut. Marş, amândoi!”, a declarat senatoarea.
Călin Georgescu a fost acuzat de colaborare cu serviciile secrete și senatoarea nu s-a oprit în a dezvolta adevărate teorii ale conspirației pe marginea acestui subiect.

„Pentru că aşa te-au pus Soroş şi serviciile străine şi române, să vii în România şi, după ce ai făcut parte în Clubul de la Roma, să spui că ai ieşit de acolo şi din masonerie”, a spus Șoșoacă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Gabriela del Pupo
Pentru Gabriela del Pupo presa nu a fost prima alegere. Absolventă a Universității "Babeș-Bolyai" din Cluj, a lucrat mai bine de 10 ani în domeniul artelor spectacolului. Pasiunea pentru știri...