Sosia reginei Elisabeta rămâne fără slujbă după 34 de ani. „Voi păstra hainele”

Ioana Bucur 11.09.2022, 11:29

Moartea celui mai longeviv monarh din istoria Regatului Unit înseamnă și finalul unei cariere ce s-a întins pe mai bine de trei decenii pentru Mary Reynolds. Astfel, după 34 de ani, sosia Reginei Elisabeta a II-a rămâne fără slujbă. Avea doar 17 ani când i s-a spus întâia oară că seamănă izbitor cu suverana. Acum, la sfârșit de drum, a mărturisit că are de gând să păstreze hainele regale, pe care le va purta în continuare când va merge „undeva special”.

După 34 de ani de activitate, sosia Reginei Elisabeta rămâne fără slujbă

Viața Reginei Elisabeta a II-a a marcat viețile multor englezi, în unele cazuri, în moduri la care puțini ar putea să se gândească. În jurul monarhului s-au creat adevărate industrii, de la suveniruri până la divertisment.

Moartea suveranului înseamnă, pentru o femeie în vârstă de 89 de ani din Epping, Essex, finalul unei cariere. Mary Reynolds este, de 34 de ani, sosia Reginei Elisabeta a II-a. Avea 17 ani când i s-a spus prima oară că seamănă extraordinar de bine cu aceasta, iar în 1988 a intrat pentru prima oară în rolul ce avea să îi schimbe viața.

De-a lungul carierei sale, Reynolds, ca Regină, a avut rol principal în comedia „Bullseye” din 1990, unde a jucat alături de legendarul Sir Roger Moore. Sosia a apărut și într-un episod aniversar al serialului „Doctor Who” din 1988.

A fost un rol pe care s-a simțit mereu onorată să îl joace, însă a venit momentul să se retragă. Mary Reynolds a anunțat că zilele ei de sosie a Reginei Elisabeta au ajuns la final, luând această decizie din respect pentru monarhul care a murit joi, 8 septembrie 2022.

Sosia reginei Elisabeta rămâne fără slujbă după 34 de ani. „Voi păstra hainele”

„Nu va mai fi niciodată cineva ca ea”

Cu toate astea, a mărturisit că nu are de gând să renunțe la garderoba regală. Ea va păstra hainele pentru că simte că acestea „fac parte din viața mea de atât de mult timp”. Mary are dulapuri separate pentru ținutele de om de rând și cele de regină. Totuși, ea a mai spus că dacă va merge „undeva special”, cu siguranță va alege o ținută demnă de regină.

„Era o persoană care avea atâta lumină şi era o persoană foarte iubită şi prietenă cu toată lumea. Se simţea ca şi cum făcea parte din familie, aproape.

Oriunde te-ai fi dus în lume, era Regina – nu regina Elisabeta, nu regina Angliei, era Regina. Nu va nu va mai fi niciodată cineva ca ea”, a spus Reynolds.

Actrița a dezvăluit că a primit o propunere din partea unei televiziuni ruse chiar în ziua în care a murit Elisabeta, reprezentanții companiei cerându-i să intre în rolul de sosie.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...