Planul Prințului Charles în legătură cu Familia Regală, dezvăluit. William este de acord cu tatăl său: „Numai opt membri”

Badea Violeta 24.06.2022, 13:36

Prințul Charles a luat o decizie radicală în ceea ce privește Familia Regală. William și-a dat acordul cu privire la hotărârea tatălui său. Curios este că această măsură istorică i-ar afecta în mod direct pe Prințul Harry și Meghan Markle, dar și pe Prințul Andrew. În rândurile următoare îți vom spune ce are de gând fiul Reginei Elisabeta a-II-a!

Decizia pe care a luat-o Prințul Charles

Prințului Charles ar avea de gând să reducă Familia Regală la doar opt membri. Dacă informația se dovedește a fi adevărată, Prințul Harry și Meghan Markle nu vor mai putea reveni ca membri ai regalității în activitate, după ce s-au retras din funcție în urmă cu doi ani.

Mai multe publicații din străinătate notează că fiul Reginei Elisabeta a-II-a intenționează să facă monarhia mai suplă, lucru cu care este de acord și William. Expertul regal Kinsey Schofield vine și ea în susținerea acestei afirmații, precizând că Familia Regală va rămâne cu mult mai puțini membri.

Prințul de Wales își dorește să limiteze numărul membrilor Familiei Regale care lucrează la doar opt, potrivit Express. Este vorba de Regina Elisabeta, Prințul Charles, Ducesa Camilla, Prințul William, Kate Middleton, Prințesa Anne, Prințul Edward și Sophie, Contesa de Wessex.

„În timp ce toate acestea sunt persoane care vor reprezenta coroana în viitor, cred că Charles va încerca să atragă atenția asupra sa, a Camillei și a familiei Cambridge ca fiind viitorul monarhiei”, a precizat expertul regal pentru sursa de mai sus.

Familia Regala va fi redusa la opt membri
Familia Regala va fi redusa la opt membri

Prințul William îl susține pe tatăl său

Prințul William, al doilea în linia de succesiune la tron, se pare că este pe aceeași lungime de undă cu tatăl său. El a fost de acord să reducă numărul membrilor activi ai Familiei Regale, cu toate că aceasta a pierdut o serie de membri chiar înainte ca prințul Charles să preia tronul pentru a slăbi monarhia.

Prințul Harry și Meghan Markle s-au retras din funcțiile regale în 2020. Prințul Andrew a făcut același lucru. Toți aceștia nu vor mai avea nicio cale de întoarcere în rândurile regale dacă informația se dovedește a fi adevărată.

Ducii de Sussex au abandonat îndatoririle regale pentru a se stabili în SUA și nu par dornici de o reîntoarcere în Marea Britanie. În schimb, ducele de York ar vrea să redevină activ, însă Charles și Wiliam ar fi intervenit pe lângă regină pentru a-l bloca pe Andrew să apară la Ziua Jartierei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...