Sorana Cîrstea suferă în tăcere. „Inima mea e cea care se rupe”. Ce a făcut iubita lui Ion Ion Țiriac

Stan Filon 05.09.2022, 18:15
Sorana Cîrstea suferă în tăcere. „Inima mea e cea care se rupe”. Ce a făcut iubita lui Ion Ion Țiriac

Sorana Cîrstea suferă în tăcere! Frumoasa jucătoare de tenis, care ocupă locul 37 în clasamentul WTA, a avut parte de o eliminare dramatică în turul al doilea la US Open 2022, după ce a fost învinsă de Belinda Bencic, 13 WTA. Românca a avut meciul în mână, însă jucătoarea din Elveția a revenit în mod spectaculos și a câștigat partida. Cîrstea a avut o ieșire nervoasă, iar acest incident se pare că nu va rămâne fără urmări.

Sorana Cîrstea suferă în tăcere. A scris pe internet: „Inima mea e cea care se rupe”

Sorana Cîrstea riscă o amendă drastică, după ieșirea nervoasă din meciul cu Belinda Bencic. Românca a condus cu scorul de 6-3, 5-3, însă a ratat o minge de meci, iar acest lucru a făcut-o să își piardă controlul. Sportiva din România a aruncat pur și simplu cu racheta spre reclamele de pe marginea terenului, într-un exces de furie. Aceasta se pare că nu s-a mai putut calma, iar asta a dus la pierderea meciului, scor, 6-3, 5-7, 2-6.

Sorana Cîrstea a postat acum un mesaj pe Instagram, în limba engleză, prin care a încercat să se justifice în fața fanilor pentru ieșirea nervoasă. „Câștig sau pierd, acesta este jocul meu. Corect sau greșit, voi juca în felul meu. Și dacă fac greșeli, inima mea este cea care se rupe”, a transmis Sorana Cîrstea.

Sorana Cirstea sufera in tacere. A scris pe internet „Inima mea e cea care se rupe”
Sorana Cirstea sufera in tacere. A scris pe internet „Inima mea e cea care se rupe”

„Este un haos general în calendarul WTA”

După ce a pierdut în fața elvețiencei Belinda Bencic, Sorana Cîrstea a criticat programul stabilit de WTA. A spus că este un adevărat haos și nici nu își poate stabili un program, din această cauză.

„În principiu urmează antrenament vreo două săptămâni și apoi voi vedea. Programul WTA este destul de complicat în această toamnă. Este un haos general în calendarul WTA și e destul de greu să îți faci un plan. Dar voi vedea ce pot să joc. în general, cred că voi juca turneele din Europa, dar momentan mă voi întoarce pe terenul de antrenament și apoi voi începe turneele”, a spus Sorana Cîrstea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...