Cine este bărbatul care o fascinează pe Sorana Cîrstea. Sportiva e cucerită iremediabil, aproape l-a uitat pe Țiriac Jr.

Anca Manolica 03.09.2022, 08:52

Sorana Cîrstea este a doua cel mai bine clasată jucătoare de tenis din România, care se află la ora actuală pe locul 27 WTA. Aceasta se iubește de mai bine de doi ani de zile cu Ion Ion Țiriac, fiul cel mare al miliardarului Ion Țiriac, dar cei doi nu au apărut niciodată în public împreună și nici nu au fost fotografiați ca un cuplu. Acum, sportiva vine niște dezvăluiri de senzație. Ce alt bărbat o fascinează pe frumoasa tenismenă.

Sorana Cîrstea, cucerită de un celebru bărbat

Iubita fiului lui Ion Ţiriac a făcut niște dezvăluiri unice. Aflată în Statele Unite ale Americii, unde a participat la US Open 2022, Sorana Cîrstea a vorbit într-un interviu recent despre cine este bărbatul care o fascinează. Este vorba despre un celebru sportiv din circuit, despre care spune că îi este greu să îl compare cu cineva.

Sorana Cîrstea a recunoscut că este fascinată de Rafael Nadal, sportivul din Peninsula Iberică ce deține recordul de Grand Slam-uri câștigate, 22. Ea a spus cî nu se poate abține să nu îi urmărească meciurile lui și își dorește ca la Flushing Meadows acesta să își adauge un nou titlu de Mare Șlem în palmares.

„Când joacă Rafa (n.r. Nadal) mă uit. În rest sunt ocupată cu ale mele. Îmi e greu să compar pe cineva cu Rafa. Oricând, pentru mine, un meci al lui Rafa este peste oricare altă partidă.

Eu sper că Nadal. Eu sunt fan Nadal, îmi este foarte simpatic și îl apreciez pentru munca lui. Sunt foarte subiectivă, îmi este greu să mă gândesc la altcineva în afară de Nadal”, a declarat Sorana Cîrstea, într-un interviu acordat Romanian Television of New York.

Sorana Cîrstea
Sorana Cîrstea

Sorana Cîrstea, eliminată dramatic de la US Open 2022

Din păcate, sportiva a fost învinsă de elveţianca Belinda Bencic joi, la New York, în turul doi al turneului US Open. După ce a condus cu 6-3, 5-3, adversara sa a revenit incredibil și s-a calificat în runda următoare a ultimului Grand Slam al anului.

Cîrstea s-a înclinat după două ore şi 27 de minute în faţa campioanei olimpice en titre, încheind partida cu 5 aşi şi 10 duble greşeli, De partea cealaltă, iar Bencic a totalizat 6 aşi şi 3 duble greşeli.

Tenismena din Târgoviște câştigase ambele meciuri directe disputate cu Belinda, cu 7-5, 6-2 în turul secund la Grampians Trophy de la Melbourne, anul trecut, şi cu 6-2, 6-7 (3), 6-4, acum o lună, în primul tur la Cincinnati.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...