VIDEO

Furtună în mediul online, după ce Irina Begu a lovit, din greșeală, un copil cu racheta și a fost lăsată să continue partida. „Ar fi trebuit descalificată, dar câștigă meciul. O urăsc”

Sorin Barbu 26.05.2022, 16:49
Furtună în mediul online, după ce Irina Begu a lovit, din greșeală, un copil cu racheta și a fost lăsată să continue partida. „Ar fi trebuit descalificată, dar câștigă meciul. O urăsc”

Fanii tenisului au declanșat o adevărată furtună pe internet și sunt revoltați că Irina Begu nu a fost descalificată, după incidentul din turul doi de la Roland Garros. Jucătoarea din România a dat cu racheta de pământ, iar aceasta a ricoșat în tribune și potrivit unor martori a lovit un copil. După câteva minute, partida s-a reluat, iar sportiva noastră a câștigat și s-a calificat în turul trei.

Irina Begu, criticată de fanii tenisului în mediul online

Meciul dintre Irina Begu (31 de ani, 63 WTA) și rusoiaca Ekaterina Alexandrova (27 de ani, 31 WTA) a avut parte de mai multe momente controversate. Jucătoarea din România a fost la un pas să fie descalificată după ce s-a enervat și a dat cu racheta de pământ, iar aceasta a ricoșat în tribune.

Unii martori susțin că a fost la un pas să lovească un copil, dar alții susțin că cel mic a fost atins, iar din unele imagini se văd doi adulți care fac semne că totul este în regulă (VIDEO AICI cu incidentul în care a fost implicată Irina Begu).

La finalul duelului jucătoarea din România s-a dus și a luat copilul în brațe, și-a cerut scuze și a fost văzută cu lacrimi în ochi.

Partida a fost întreruptă câteva minute și s-a reluat după ce arbitrul a avertizat-o pe jucătoarea din România. Rivala din Rusia nu a fost mulțumită de această decizie, știut fiind faptul că regulamentul este destul de dur în astfel de situații. Nici fanii nu au fost încântați de decizia arbitrului, iar mulți dintre ei au spus că Begu ar fi trebuit să piardă partida:

„A fost în avantajul lui Begu, având în vedere că a fost o pauză de 5 minute, când Alexandrova servea”

„Begu a aruncat racheta în pământ și, din păcate, a sărit în tribună. Nu a avut nicio intenție și a primit doar un avertisment. Djokovic, la US Open, a dat cu mingea în spate, fără nicio intenție, lovește o femeie arbitru și e descalificat. E dublu standard”

„Tenisul e corupt! Nici nu știu ce să zic. L-au descalificat pe Djokovic, iar Begu și Kyrgios pot arunca rachete? Și să nu uităm de Rublev”

„Begu și Rublev ar trebui eliminați. Voi posta asta până pierd”

„Ce naiba?! Begu ar fi trebuit descalificată”

„Acea pauză nu a ajutat-o pe Alexandrova. Begu ar trebui descalificată”

„Ce se întâmplă la Begu – Alexandrova? Nu există arbitru?”

„Doar un avertisment? Sunteți serioși?”

„Este o rușine absolută faptul că Begu merge în runda următoare. Reguli diferite…”

„Begu ar fi trebuit descalificată, dar câștigă meciul. O urăsc”

„Begu a câștigat pentru că nu există dreptate în lume”.

Jucătoarea din România a câștigat partida cu 6-7 (3), 6-3, 6-4 și s-a calificat în turul al treilea al turneului pe zgură de la Paris. Meciul a durat două ore și 38 de minute. În turul următor, Begu o va înfrunta pe Leolia Jeanjean (26 de ani – 227 WTA), care a produs o surpriză foarte mare și a învins-o pe Karolina Pliskova (30 de ani – 8 WTA).

Urmăriți Impact.ro și pe