Sorana Cîrstea și-a înfuriat fanii în turneul de la Istanbul. „O jucătoare așa frumoasă, îmbrăcată cu ceva atât de urât”

Sorin Barbu 22.04.2022, 14:15

Sorana Cîrstea s-a calificat în turul trei al turneului WTA de la Istanbul, dar efortul său a fost pus pe locul doi de echipamentul de joc. Fanilor nu le-a plăcut cu ce s-a îmbrăcat și și-au „strigat” nemulțumirea pe rețelele sociale.

Fanii Soranei Cîrstea, supărați din cauza echipamentului de la Istanbul

Sorana Cîrstea a muncit enorm în duelul din turul doi la Istanbul unde a înfruntat-o pe Arantxa Rus. Jucătoarea din România a pierdut primul set cu 6-3, dar a reușit să întoarcă spectaculos soarta partidei. A câștigat următoarele două seturi cu 6-1, 7-5 și a reușit calificarea în turul următor unde o va înfrunta pe Julia Grabher din Austria.

„A fost un meci foarte greu, cred că adversara a jucat extraordinar în acest meci și vreau să o felicit. Am luptat foarte mult și, cumva, am reușit să câștig”, a declarat la finalul partidei sportiva din România, care în setul decisiv a salvat două mingi de meci.

Fanii ei nu au fost însă mulțumiți. S-au obișnuit ca jucătoarea din Târgoviște să aibă un echipament de joc mulat, viu colorat, care să-i pună în valoare corpul frumos, modelat cu grijă.

 

 

Doar că la Istanbul nimic din ce își doreau nu s-a întâmplat. Echipamentul oferit de firma New Balance îi părea destul de larg și avea culori șterse. Iar Sorana nu a mai strălucit așa cum se întâmplă de obicei.

„New Balance, ce naiba? De obicei îmi plac echipamentele voastre, dar ce înseamnă asta? Cum puteți îmbrăca o jucătoare așa frumoasă ca Sorana în ceva atât de urât?”, a scris, pe Twitter, fanul care administrează contul WTA România, susținut și de alți suporteri cărora nu le-a plăcut apariția favoritei lor.

Sorana Cîrstea ocupă locul 24 în clasamentul WTA și a câștigat turneul din Turcia anul trecut, după ce a dispus în minimum de seturi de Elise Mertens (Belgia), scor 6-1, 7-6(3) în finală . A fost primul succes după 13 ani în circuitul profesionist.

SURSA FOTO: Facebook

Urmăriți Impact.ro și pe