Cum a fost surprinsă Sorana Cîrstea în ziua în care a împlinit 32 de ani. Rar o vezi așa pe Iubita lui Ion Ion Țiriac

Iancu Andreea 08.04.2022, 08:15

Sorana Cîrstea a aniversat frumoasa vârstă de 32 de ani pe 7 aprilie, bifând încă un an în calendarul vieții. Sportiva din Târgoviște a ales să se relaxeze pentru câteva momente și a fost surprinsă într-o ipostază neașteptată, în care nimeni nu o mai văzuse. Jucătoarea de tenis a apărut astfel chiar de ziua ei. Sorana Cîrstea, considerată a fi presupusa iubită a lui Ion Ion Țiriac, și-a uimit fanii cu apariția sa.

Cum a apărut Sorana Cîrstea de ziua ei. Iubita lui Ion Ion Țiriac a împlinit 32 de ani

Una dintre jucătoarele de tenis celebre din România se pregătește zilele acestea intens pentru o nouă competiție. Sorana Cîrstea va lua startul în turneul WTA de la Istanbul, pe care îl câștiga anul trecut. Totuși, dat fiind că a aniversat împlinirea a 32 de ani, frumoasa sportivă a ales să facă o pauză de la antrenament și să se relaxeze de ziua ei. Iubita lui Ion Ion Țiriac a fost astfel surprinsă într-o ipostază nouă, semn că distracția are alte valențe pentru sportivă.

Sorana Cîrstea a ales o activitate destul de periculoasă, după cum se poate observa din fotografia postată de aceasta pe rețelele de socializare. Între ședințele de pregătire pentru turneul de la Istanbul, iubita lui Țiriac Jr. a decis să se bucure de un moment intens, în compania unui animal sălbatic. Jucătoarea de tenis a ales o vizită în cușca unui leu, care a reușit să stea liniștit în poza cu cea care este numărul 26 în tenisul mondial.

„Simba este un fan al tenisului”, a ținut Sorana să precizeze pentru a-i liniști pe admiratorii ei, 11.000 dintre aceștia apreciind imaginea sa de pe Instagram.

Cum a fost surprinsă Sorana Cîrstea, iubita lui Ion Ion Țiriac, de ziua ei, la 32 de ani
Sorana Cîrstea, aniversare specială, la împlinirea a 32 de ani
foto – Instagram

Jucătoarea de tenis, mesaj emoționant, de ziua ei

După o incursiune în lumea animalelor sălbatice, Sorana Cîrstea nu a putut rata o cină specială, în care să se bucure de un tort festiv. Frumoasa iubită a lui Ion Ion Țiriac a petrecut cel mai probabil alături de apropiați, însă nu i-a omis nici pe urmăritorii săi. Jucătoarea de tenis a fost asaltată cu mesaje de ziua ei, astfel că Sorana nu a uitat de fani și le-a mulțumit pentru urări.

„Recunoscătoare pentru toate mesajele de ziua mea, vă mulțumesc din suflet! Mi-am pus dorința pentru anul acesta”, a menționat Sorana Cîrstea într-un mesaj distribuit în mediul online.

Numărul 26 în tenisul mondial își dorește să continue parcursul său către un nou titlu. După ce a câștigat trofeul la Istanbul în urmă cu un an, Sorana Cîrstea a adăugat astfel un al doilea premiu WTA în carieră, după cel obținut la Taskhent, în 2008. Ea este a treia favorită în turneul din Turcia, ce va avea loc în perioada 18-24 aprilie. În competiție ar urma să le întâlnească pe Veronika Kudermetova (Rusia), Elise Mertens (Belgia), Caroline Garcia (Franța), Marta Kostyuk (Ucraina), Petra Martic (Croația) sau Anastasia Potapova (Rusia).

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...