Cum a confirmat Ion Ion Țiriac relația cu Sorana Cîrstea. ”Tu ești puternică, suntem mândri”

Ana Anitoiu, Mihai Ianoși 25.06.2021, 20:02

Ion Ion Țiriac a confirmat că are o relație cu Sorana Cîrstea, după doi ani de zvonuri referitoare la faptul că ei formează un cuplu. Deși anterior a preferat să păstreze discreția în privința jucătoarei de tenis, un detaliu l-a făcut să se dea de gol.

Ion Ion Țiriac a confirmat relația cu Sorana Cîrstea

În vârstă de 44 de ani, se pare că Ion Ion Țiriac este îndrăgostit lulea de Sorana Cîrstea, cu aproximativ 13 ani mai tânără decât el. Jucătoarea de tenis a ajuns la Wimbledon, iar iubitul ei s-a declarat mândru.

”Câștigătorii nu pierd niciodată, ci învață și perseverează… Indiferent ce se întâmplă, tu ești PUTERNICĂ, iar noi suntem mai mult decât mândri, fie că soarele strălucește sau plouă”, a scris fiul lui Ion Țiriac în dreptul unei fotografii prin intermediul căreia Sorana Cîrstea a anunțat că a ajuns la Wimbledon.

Cum a confirmat Ion Ion Tiriac relatua cu Sorana Cirstea. ”Tu esti puternica, suntem mandri”
Sorana Cirstea

Ion Ion Țiriac, căsnicie tumultuoasă cu Ileana Lazariuc

În urmă cu 18 ani, fiul lui Ion Țiriac se îndrăgostea de o altă femeie. Ileana Lazariuc era cea care-l cucerea, dând startul unei povești de dragoste tumultuoase, ce a fost marcată de despărțiri și împăcări.

După o astfel de despărțire, Ion Țiriac s-a și însurat. S-a întâmplat în 2007, când a luat-o de soție pe Maria Marinescu. Mariajul n-a durat decât trei luni. La ceva timp după divorț, Ion Ion Țiriac și Ileana Lazariuc s-au împăcat. S-au căsătorit în 2009. Însă, n-a fost să fie ”până la adânci bătrâneți”.

Motivul pentru care Ion Ion Țiriac a divorțat de Ileana Lazariuc

Potrivit unui apropiat al fostului cuplu, Ion Ion Țiriac și Ileana Lazariuc au divorțat după ce au început să aibă vieți separate. Lucrurile s-ar fi stricat la întoarcerea lor în România, după ce au locuit o perioadă la Monte Carlo și la Paris.

”Nu mai sunt împreună de aproape doi ani. Erau străini unul de celălalt. El avea altă viaţă, ea era mai mult cu copiii. S-a răcit relaţia şi au decis de comun acord să divorţeze. Nu au spus nimic, pentru că la mijloc sunt bani mulţi şi acesta a fost pactul: discreţie totală, dovadă că doar apropiaţii ştiau de aceste lucruri.

Ea nu se poate plânge, are o viaţă de regină, copiii au de toate. Au locuit o vreme la Monte Carlo, Paris, după care s-au întors în România. De-atunci începuse să se strice treaba. Copiii lor au fost protejaţi, pentru că au decis să se comporte OK, au evitat discuţiile în contradictoriu. Nimeni nu a fost fericit cu decizia asta, dar aşa e viaţa”, a spus această persoană la sfârșitul anului trecut despre Ion Ion Țiriac și fosta lui soție.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...