Sorana Cîrstea, de nerecunoscut pe străzile din Paris. Cum s-a pozat iubita lui Ion Ion Țiriac

Gabriel Peneș 09.06.2021, 16:28

Sorana Cîrstea și-a luat „la revedere” de la Roland Garros și Paris. Iubita lui Ion Ion Țiriac a atins optimile de finală unde a fost eliminată de Tamara Zidansek, una dintre revelațiile competițiile. Dar, înainte de a-și relua programul în vederea participării la Wimbledon, jucătoarea din Târgoviște s-a imortalizat în apropierea Turnului Eiffel într-o ipostază de nerecunoscut.

Sorana Cîrstea, de nerecunoscut pe străzile din Paris

A fost aproape de sferturile de finală de la Roland Garros, dar a pierdut. Sorana Cîrstea s-a despărțit de „Orașul Luminilor” într-o manieră de „femeie fatală”. Iubita lui Ion Ion Țiriac traversează una dintre cele mai bune perioade din carieră. A câștigat turneul de la Istanbul, a jucat finala la Strasbourg, iar la Paris a fost aproape de a-și egala cea mai bună performanță de la o competiție de Grand Slam. Dar a fost eliminată de slovena Tamara Zidansek cu 6-7, 1-6. Zidansek s-a dovedit una dintre revelațiile turneului, ajungând deja până în semifinale, deși ocupă abia locul 83 mondial.

A fost o zi nu foarte grozavă din partea mea. Nu am jucat la cel mai bun nivel. În primul set am avut șanse, am reușit să am acea minge de set, de care nu am profitat. Acolo a fost un moment cheie. În tiebreak am avut câteva greșeli pe care în mod normal nu le fac. Asta m-a costat primul set”, a spus Sorana Cîrstea, după terminarea întâlnirii în care a avut și o minge de set.

Sorana Cîrstea, de nerecunoscut pe străzile din Paris. Cum s-a pozat iubita lui Ion Ion Țiriac
Sorana Cîrstea, de nerecunoscut pe străzile din Paris. Iubita lui Ion Ion Țiriac s-a pozat având un look de divă, în apropierea Turnului Eiffel

Cum s-a pozat iubita lui Ion Ion Țiriac

Dar, dincolo de înfrângerea din optimi, Sorana a arătat că s-a maturizat foarte mult. Ea însăși a recunoscut că e schimbată față de anii precedenți, chiar dacă la nivel mental și fizic simte că are doar puțin peste 20 de ani și nu 31.

Sunt sănătoasă, mă bucur de tenis și cred că joc la cel mai bun nivel. Sunt foarte matură și nu mă las dusă de val. Acum, savurez momentul mult mai mult față de acum 12 ani. Stilul meu de joc e destul de agresiv. Nu stau foarte mult pe teren. Probabil am avut doar două meciuri în carieră de peste trei ore. Stilul acesta cred că mi-a ajutat corpul. Nu mă simt obosită și, de asemenea, am avut noroc și că nu am avut accidentări grave. Acum sunt foarte matură, fac lucrurile corect și mă simt mult mai tânără. La nivelul mental și al corpului, simt că am puțin peste 20 de ani. Vârsta e doar un număr, nu contează”, a spus Sorana Cîrstea, în podcast-ul No Challenges Remaining, în care a fost intervievată de Ben Rothenberg, un faimos comentator de tenis.

Dar înainte de a se despărți de Paris, Sorana s-a „schimbat la față”. Din jucătoarea cu figură concentrată, chinuită de efort, s-a transformat într-o adevărată divă. E ceea ce se poate vedea și în poza pe care jucătoarea și-a făcut-o în apropierea Turnului Eiffel și pe care a împărtășit-o și cu miile de fani de pe Instagram. Devine tot mai evident că relația cu Ion Ion Țiriac a schimbat-o în bine, apropiații cuplului susținând că e posibil să se audă și clopote de nuntă.

 

Urmăriți Impact.ro și pe