Cum arată Ileana Lazariuc după ce s-a despărțit de Ion Ion Țiriac. Imagine rară, ce au putut remarca românii

Iancu Andreea 21.05.2021, 09:41
Cum arată Ileana Lazariuc după ce s-a despărțit de Ion Ion Țiriac. Imagine rară, ce au putut remarca românii

Ileana Lazariuc poate fi considerată cu siguranță una dintre cele mai frumoase femei de la noi. Discretă din fire însă, fosta soție a lui Țiriac Jr. evită să vorbească prea mult despre viața sa. Chiar și după ce s-a despărțit de partenerul său de viață, Ion Ion Țiriac, Ileana Lazariuc nu a dezvăluit detalii din intimitatea celor doi, însă la cum arată pare să fi depășit cu brio separarea. Vedeta a postat o imagine neașteptată pe contul său de socializare, iar fanii nu s-au sfiit să îi aducă o mulțime de laude în comentarii.

Cum arată Ileana Lazariuc după ce s-a despărțit de Ion Ion Țiriac

Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac au trăit o poveste intensă de dragoste, destinul aducându-i mereu împreună. În ciuda furtunilor din viața lor, cuplul oscilând între împăcări și despărțiri, cei doi au împreună doi copii minunați și o relație de invidiat, chiar și după divorț. Deși mulți se așteptau ca Ileana Lazariuc să afișeze suferința pe care o trăiește după separarea de omul iubit, o imagine recentă dezvăluie cum arată vedeta după ce s-a despărțit de Ion Ion Țiriac. La cei 39 de ani împliniți și după două sarcini, frumoasa moldoveancă a uimit internetul cu o fotografie recentă, apărută pe internet.

Îmbrăcată într-o rochie albă, cu un imprimeu colorat, imaginea postată de Ileana Lazariuc pe contul său de Instagram a reușit să strângă mii de aprecieri și o mulțime de comentarii din partea fanilor. Chiar dacă a trecut printr-o despărțire dureroasă, Ileana Lazariuc pare că radiază, arătând la 39 de ani ca la 20. În plus, prietena ei, Lili Sandu, a ținut să își exprime uimirea la vederea fotografiei, de vreme ce Ileana obișnuiește să fie destul de discretă în privința activității sale din online.

”Ești foarte frumoasă!”, ”Ileana, ești la fel de frumoasă ca acum 26 de ani!”, ”Superbă”, au mai comentat internauții.

Cum arată Ileana Lazariuc după ce s-a despărțit de Ion Ion Țiriac
Ileana Lazariuc, apariție senzațională pe internet
foto – Instagram

Cuplul Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac, marcat de o relație tumultoasă

Începuturile de relație ale celor doi foști partener au fost extrem de intense, însă în doar câțiva ani de la prima lor întâlnire, cei doi își spuneau deja adio. Fiul lui Ion Țiriac se căsătorea în 2007 cu Maria Marinescu, însă noul cuplu divorța la doar trei luni de la primul “DA”. În urma acestei povești pasagere, Ileana Lazariuc îl primea înapoi pe Țiriac Jr., iubirea lor fiind marcată de o căsătorie în martie 2009, la Monte Carlo. Din păcate, în ciuda faptului că formau o pereche frumoasă și extrem de sudată, cuplul a decis să divorțeze în secret, în 2017.

Ileana şi Alexandru nu mai sunt împreună de aproape doi ani. Erau străini unul de celălalt. El avea altă viaţă, ea era mai mult cu copiii. S-a răcit relaţia şi au decis de comun acord să divorţeze. Nu au spus nimic, pentru că la mijloc sunt bani mulţi şi acesta a fost pactul: discreţie totală, dovadă că doar apropiaţii ştiau de aceste lucruri. Ea nu se poate plânge, are o viaţă de regină, copiii au de toate. Au locuit o vreme la Monte Carlo, Paris, după care s-au întors în România. De-atunci începuse să se strice treaba. Copiii lor au fost protejaţi, pentru că au decis să se comporte ok, au evitat discuţiile în contradictoriu. Nimeni nu a fost fericit cu decizia asta, dar aşa e viaţa, dezvăluia pentru Click!, la acel moment, o persoană din apropierea celebrului cuplu.

Urmăriți Impact.ro și pe