Sorana Cîrstea e personaj de prim-plan în presa internațională. Ce se scrie acum despre iubita lui Ion Ion Țiriac

Mihnea Tălău 29.10.2022, 16:15
Sorana Cîrstea e personaj de prim-plan în presa internațională. Ce se scrie acum despre iubita lui Ion Ion Țiriac

Sorana Cîrstea a afirmat recent, în cadrul unui podcast, că un sponsor i-a transmis mesajul ”mai bine ești frumușică și în top 20, decât mai puțin frumoasă și numărul 1″.

”Mai bine ești frumușică și în top 20, decât mai puțin frumoasă și numărul 1″

Sorana Cîrstea, prietena lui Ion Ion Țiriac a vorbit recent despre mesajul pe care l-a primit din partea unuia dintre sponsorii tehnici, alături de care a colaborat mai bine de 10 ani.

„De exemplu, cele mai bine plătite: americance, chinezoaice, japoneze! Din Japonia e Osaka, de exemplu. Rupe! A fost în ultimii ani cel mai bine plătită sportivă din toate sporturile. E piața! Marea Britanie, la fel, vinde. Spania, la fel. Estul Europei nu prea vinde! Nu e același lucru și depinde foarte mult și de tine, de personalitate! Ce inspiri, cum te prezinți! Contează foarte mult și treaba asta.

Eu îmi aduc aminte, de exemplu, când aveam contract cu Adidas! Ei, tot timpul, având în vedere că eu arăt binișor pentru o sportivă, îmi spuneau: ‘Mai bine arăți bine și ești Top 20 decât să nu arăți atât de bine și să fii numărul 1!’.

Pentru că tu în momentul în care ești Top 20, oricum ești văzut. Ești acolo non-stop, în fiecare săptămână, la fiecare turneu. Și îmi spuneau: ‘Mai bine ești frumușică, Top 10, Top 20, decât mai puțin frumoasă și numărul 1!’. Adică și ei, îți dai seama, că au cotele lor, e o piață”, a mai declarat Sorana Cîrstea, în cadrul podcastului ”La fileu”.

Sorana Cîrstea, ironică după eliminarea Simonei Halep de la US Open: „Se cerne sita mai repede”. Când joacă în turul 2 iubita lui Ion Ion Țiriac
Sorana Cîrstea și Simona Halep

Declarațiile au făcut vâlvă în presa internațională

Presa internațională a preluat declarațiile date de sportiva noastră. Publicații de renume, precum Marca sau AS, au reacționat după afirmațiile făcute Sorana.

„Cîrstea nu a ezitat să dea cărțile pe față și să-și povestească experiențele negative, în încercarea de a ajuta alți sportivi la început de drum”, au notat cei de la Marca.

„Sorana Cîrstea a făcut niște afirmații care cu siguranță vor stârni controverse în lumea tenisului. Cea mai dură mărturisire a fost despre cum un brand sportiv a făcut o observație care a revoltat-o”, au scris și cei de la AS.

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...