EXCLUSIV

Sora vitregă a lui Fulgy e terorizată. ”Vreau să mă protejeze Poliția”. Unde vrea să îl bage pe acesta

Nicu Stan 05.07.2021, 19:58
Sora vitregă a lui Fulgy e terorizată. ”Vreau să mă protejeze Poliția”. Unde vrea să îl bage pe acesta

Sora vitregă a lui Fulgy e terorizată. ”Vreau să mă protejeze Poliția”. Unde vrea să îl bage pe acesta, pentru ca ea să se simtă în siguranță, vedeți în articolul de mai jos.

Fulgy își terorizează sora vitregă. Ramona Manole se teme pentru viața ei

Sora vitregă a lui Fulgy este terorizată. Aceasta cere să fie protejată de Poliție. Unde ar vrea să îl bage pe fratele ei vitreg, pentru a se simți în siguranță.

Fiica dintr-o altă relație a lui Ioniță de la Clejani este terorizată de Fulgy, fratele ei vitreg.

Ramona este speriata de Fulgy
Ramona este speriata de Fulgy

Ramona Manole, ținta lui Fulgy

Ramona Manole, fiica pe care nu a crescut-o Ioniță de la Clejani, a intrat în vizorul fratelui vitreg, recent externat dintr-un centru de dezintoxicare.

”Eu cu mâna mea îl bag la Obregia!”, a spus Ramona Manole, potrivit playtech.ro.

Ramona Manole, speriată de comportamentul lui Fulgy

Ramona Manole, care este și ea cântăreață, moștenind din talentul tatălui său, Ioniță de la Clejani, este foarte speriată din cauza comportamentului agresiv al lui Fulgy și cere să fie protejată.

“Eu cu mâna mea îl bag la Obregia (Spitalul Clinic de Psihiatrie ”Profesor Doctor Alexandru Obregia”, din București), pentru că sunt amenințată din nou de Fulgy, o ține cu mine într-o continuă amenințare. Nu am de ce să mai tac și o să fac toate demersurile, ca să îl bag acolo unde îi este locul, dacă familia lui îl tot apără”, a declarat Ramona Manole.

Ramona Manole cere ajutorul poliției

Ramona Manole a mai dezvăluit că vrea să ceară ajutorul poliției pentru a se simți în siguranță.

”Vreau protecție din partea Poliției, vreau un avocat care să mă ajute să fac toate demersurile. Membrii familiei lui Fulgy fac toate acestea pentru că și-au făcut praf imaginea și toată lumea s-a întors spre mine, iar lor nu le convine, se oftică”, ne-a mai spus Ramona Manole.

Fulgy nu are milă de nimeni

Pe de altă parte, Fulgy nu are milă însă de nimeni, și, în plus, și-a desființat și părinții, pe Ioniță și Viorica de la Clejani. Fulgy a postat pe Instagram un filmuleț în care susținea că aceștia cântă muzică de amatori.

“Iar în legătură cu părinții mei, căutați-mă pe mine, presa! Nu pe niște lăutari! Voi vorbiți despre droguri și despre psihologie cu o femeie care cântă cu vocea și cu unul care cântă cu acordeonul? Să cânte acolo, că atâta știu să facă… după ureche! Și, gata!”, a pecizat Fulgy.

Fiica vitregă își apără tatăl care a renegat-o

În schimb, Ramona Manole a sărit în apărarea tatălui, deși a renegat-o de multe ori.

“Fulgy e un nebun. Viorica și Ioniță au valoare și merită respectați. Muncesc împreună și totul pentru copiii lor. Când merg la un eveniment și aud că au cântat și ei în acea locație îmi sare inima de bucurie!”, s-a mai confesat Ramona Manole.

Urmăriți Impact.ro și pe