Ce spune fiica renegată a lui Ioniță de la Clejani despre Fulgy și Marga: ”Sunt copii fără minte. Sufăr pentru tata” EXCLUSIV

Oana Pascaru 01.06.2021, 17:44

Ioniță și Viorica de la Clejani au mari bătăi de cap, din cauza celor doi copii ai lor. După ce, anul trecut, au avut de tras cu fiica lor rebelă, Margherita, iată că, de două zile, și fiul lor, Fulgy, are probleme cu legea, tot din cauza drogurilor. În apărarea lui Ioniță de la Clejani sare, acum, surpriză, fiica lui cea mare, Ramona Manole, pe care solistul nu a ajutat-o niciodată cu bani.

Iată ce spune fiica renegată a lui Ioniță de la Clejani despre Fulgy și Marga

Fulgy și Margherita au avut tot ce și-au dorit, au fost răsfățați de celebrii lor părinți, însă, din păcate, au intrat serios în bucluc, în ultimii ani. Sora lor vitregă, Ramona Manole, sare, acum, la greu, în apărarea celebrei familii de muzicanți: “Nu vreau să îl vorbesc de rău pe Fulgy. Mie, una, nu îmi place ce văd la televizor, în momentul de față, nu îmi place că sunt puși la colț de toată lumea și judecați de o țară întreagă.

Eu apreciez numele acesta, , și îl respect foarte mult. Acum cânt și eu pe unde a cântat tatăl meu, pe 15.000- 20.000 de euro. Este o mândrie pentru mine lucrul acesta”. Ramona a mai adăugat, pentru impact.ro, legat de isprăvile fraților ei: “Sunt copii fără minte. Poate și eu aș fi făcut asta, dar nu îmi permit acest lucru, nu am banii lor. Sufăr pentru tata că trece prin asemenea lucruri, știu că nu este deloc ușor. Pe mine mă doare sufletul pentru el. În mine, mama nu a investit niciun cent, mi-a pus pe masă de mâncare și mi-a dat sfaturi bune, în viață, care să mă ajute”.

Ce spune fiica renegata a lui Ionita de la Clejani despre Fulgy si Marga
Ce spune fiica renegata a lui Ionita de la Clejani despre Fulgy si Marga

“Mă simt blestemată”

Ramona povestea, anii trecuți, despre relația cu tatăl ei, Ioniță de la Clejani: “Am făcut toate eforturile să stea măcar de vorbă cu mine. Am încercat prin toate căile posibile, tot ce mi-a stat în putere. Am încercat să stau de vorbă cu el, dar se pare că el e de negăsit, nu vrea să mă vadă. E foarte greu, nu am avut parte de nimic până acum. Mă simt blestemată”, a mărturisit ea, la Antena 1.

Invitat, luni seară, la emisiunea lui Dan Capatos, de la Antena 1, Fulgy a negat că ar fi consumat droguri: “Eu, aici, la emisiune, am venit îmbrăcat de 10.000 de euro. Ciorapii sunt 500 de euro. Eu la cafea ascult Vivaldi și Mozart, umblu cu 2.000-3.000 de euro la mine, mereu, de aia mă opresc polițiștii. Mi-am cumpărat un cățel, îl ceamă Cash, iar Alex Velea o să-i facă o piesă cățelului meu. Atât a fost, 15 minute a durat discuția la Golden Boy Society (n.r. casa de producție a lui Velea). După aceea au venit cu mine doi băieți de-ai lui, pe care i-am chemat acasă, să punem la punct niște piese. Ajung la Baba Novac, eu stau în Dristor, și acolo era un filtru de poliție, de 16-18 mașini”.

Și Margherita, fiica Clejanilor, a condus mașina sub influența substanțelor interzise

Fulgy, fiul Clejanilor, a fost prins drogat la volan, sâmbătă seara, după ce polițiștii din Capitală au tras pe dreapta mai mulți șoferi. Fulgy sau Dan Manole, după numele lui real, ar fi consumat canabis înainte de a se urca la volan. Tânărul, în vârstă de 23 de ani, a fost așteptat de părinții lui la Institutul de Medicină Legală. Viorica şi Ioniţă de la Clejani au stat într-un bolid de lux aflat în curtea sediului INML. Fiul lăutarilor Viorica și Ioniță de la Clejani a fost prins drogat la volan la un an după ce sora lui, Margherita, a provocat un accident în Capitală.

Deşi tânăra a negat atunci vehement consumul de substanţe interzise, rezultatele au arătat cu totul altceva. Părinții ei au fost alături de ea și i-au ținut partea, chiar și după ce rezultatele au arătat că a fost vinovată. “Dacă ar exista un medicament pentru invidie, și l-aș vinde, într-o țară ca România. În doar câteva zile, aș face câteva milioane de euro. Asta, bineînțeles, dacă românii ar vrea să se trateze de o asemena boală, care echivalează cu nemiloasă boală: cancerul”, a scris Viorica de la Clejani, pe Instagram, după întregul scandal.