Sora lui Petrică Mîțu Stoian rupe tăcerea. Ce s-a întâmplat între artist şi Niculina Stoican, de fapt

Ana Anitoiu, Mirabela Năstase 10.11.2021, 16:29
Sora lui Petrică Mîțu Stoian rupe tăcerea. Ce s-a întâmplat între artist şi Niculina Stoican, de fapt

Sora lui Petrică Mîțu Stoian a rupt tăcerea și a dezvăluit ce s-a întâmplat de fapt între artist și Niculina Stoican, care a fost acuzată de faptul că l-a umilit pe interpret și că l-a determinat să plece de la Ansamblului Maria Tănase din Craiova, la conducerea căruia se află ea.

Sora lui Petrică Mîțu Stoian, dezvăluiri despre ultimele zile ale artistului

Maria Tarchila, sora lui Petrică Mîțu Stoian, a povestit că ultima dată când l-a vizitat pe interpret el s-a bucurat să o vadă și i-a zâmbit. Artistul n-ar mai fi crezut că starea lui de sănătate avea să se îmbunătățească, iar ea consideră că el n-ar fi decedat dacă nu s-ar fi internat la Clinica Nera.

”Mi-a zis, sor-mea uite şi tu cum am ajuns. Zic taci că te faci bine. Tu eşti puternic. Şi atunci el a zis că nu mai poate. Nu mai credea că se face bine. S a dus şi noi am rămas doar noi doi din familie.

Eu am imaginea aceea de la spital, sper că pot să o pierd, pentru mine rămâne cel mai iubit om. Dacă nu se ducea la clinica ar mai trăit mult şi bine. Să iasă la iveală ce s-a întâmplat şi să nu mai moară nimeni”, a spus femeia în emisiunea ”La Măruță” de la Pro TV, potrivit playtech.ro.

Sora lui Petrica Mitu Stoian rupe tacerea. Ce s-a intamplat intre artist si Niculina Stoican, de fap
Petrica Mitu Stoian

Sora lui Petrică Mîțu Stoian, dezvăluiri despre relația lui cu Niculina Stoican

De asemenea, sora lui Petrică Mîțu Stoian a spus că artistul nu avea o relație urâtă cu Niculina Stoican, ci că țineau unul la altul. În plus, Maria Tarchila i-a mulțumit interpretei pentru ce a făcut pentru fratele ei.

”El și Niculina au crescut împreună, au plecat de jos împreună, cu valizele, făceau drumul pe jos până la Baia, nu cred că ei aveau un conflict de ură. Ei țineau unul la altul. Niculina ştia mai multe despre el ca mine. Îi mulţumesc Niculinei pentru ce a făcut pentru el. Ştiţi cum suntem noi femeile: suntem rele de gură, dar nu la inimă”, a spus Maria Tarchila.

Maria Cârneci, despre Petrică Mîțu Stoian

La rândul ei, Maria Cârneci s-a declarat șocată de moartea lui Petrică Mîțu Stoian, de care o lega o prietenie de trei decenii. Cântăreața de muzică populară a spus că artistul ar fi putut să mai trăiască, deoarece era în putere. Și ea, la fel ca sora interpretului, a dat vina pe clinica la care el a fost internat.

”Putea să mai trăiască. Avea multe de spus, era în putere, dacă nu se ducea la clinica aia. Eu cred că acolo l-a chemat destinul. Când am văzut ştirea am crezut că e o farsă ceva, l-am sunat pe Enceanu şi mi-a zis că îi e rău, iar când vorbeam cu el am primit mesaj că a murit.

A fost un artist iubit, un coleg pus pe glume, nu era conflictual, era un om care spunea în faţă dacă îl deranja ceva. Noi l-am respectat, l-am iubit, ne-am ajutat. Rămâi şocat, şi apropo de pierderi, ştiu ce înseamnă durerea. Sâmbăta fac pomenirea de doi ani de zile a jumătăţii mele”, a spus Maria Cârneci.

Jeni Nicolau a spus că Petrică Mîțu Stoian, era un coleg şi un om extraordinar și că a plecat cu o bucată din sufletul ei. Artista a adăugat că interpretul mai avea foarte multe de făcut. Vezi AICI ce a spus Niculina Stoican despre Petrică Mîțu Stoian!

Urmăriți Impact.ro și pe