FOTO EXCLUSIV

Sora lui Gigi Becali conduce un bolid de lux dar face şi munca de jos. Imagini incredibile cu Domnica Becali FOTO EXCLUSIV

Ana Anitoiu 23.10.2021, 12:39

Sora lui Gigi Becali conduce un bolid de lux, dar face şi munca de jos. Fotoreporterii Impact.ro au surprins-o pe Domnica după ce femeia a făcut cumpărături singură.

Cum a fost surprinsă sora lui Gigi Becali

În imaginile surprinse de fotoreporterii Impact.ro se vede că singura soră a lui Gigi Becali care mai este în viață este o femeie elegantă care nu se ferește de muncă.

Cu părul cărunt, îmbrăcată sobru, cu un costum negru cu fustă și sacou, la care a adăugat o eșarfă cu alb și portocaliu, și încălțată cu o pereche de botine negre cu toc asortate cu o geantă neagră, Domnica Becali a fost singură la cumpărături.

Sora lui Gigi Becali a cumpărat produse de bază în cantități mari de la Metro: pachete de făină de grâu, de zahăr și sticle de ulei. Și-a împins singură căruciorul de cumpărături până la bolidul de lux pe care îl conduce, în valoare de 150.000 de euro, și a încărcat totul în portbagaj. Femeia avea masca de protecție sub bărbie, profitând de un moment în care nu erau oameni în jurul ei.

Sora lui Gigi Becali conduce un bolid de lux dar face si munca de jos. Imagini incredibile cu Domnica Becali FOTO EXCLUSIV
Sora lui Gigi Becali, Domnica

Cu ce s-a ocupat Domnica Becali. Sora ei și a latifundiarului a decedat

Domnica Becali, care este căsătorită cu Constantin Geambazi, a cântat ani la rând în corul unei biserici, iar împreună cu sora ei și a latifundiarului, Dorina, a construit în Pipera un cimitir dedicat copiilor care au murit înainte de a fi botezați.

Dorina Becali a murit la vârsta de 44 de ani, la câteva luni de la Revoluția din 1989, după ce s-ar fi infectat cu un virus în timp ce umbla prin morgi și spitale pentru a înmormânta, cu acordul părinților, copii care au murit înainte de a fi botezați, în cimitirul pe care ea și sora ei l-au numit ”Grădina îngerilor”.

“Sora lui Gigi, care a murit, a fost în clasă cu mine; noi am fost botezați în aceeași apă cu Dorina, sora lui Gigi, și am fost crescuți împreună, ca frații. Ea a murit pentru că s-a sacrificat să îngroape copii rămași fără ajutor, care nu mai puteau să fie înmormântați”, spunea Giovanni Becali într-un interviu, potrivit prosport.ro.

Sora cea mare a latifundiarului din Pipera a avut un fiu, Lucian Becali, unul dintre nepoții preferați ai patronului FCSB. Bărbatul s-a însurat în luna august. Vezi AICI imagini de la nunta nepotului lui Gigi Becali!

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...