Care este marele premiu la Survivor 2021. Cât primesc concurenții care rezistă mult timp în concurs

Care este marele premiu la Survivor 2021. Cât primesc concurenții care rezistă mult timp în concurs

Survivor România”este unul dintre cele mai urmărite show-uri TV. Până acum, de-alungul emisiunii, mai mulți concurenți au fost eliminați din concurs, iar alții le-au luat locul. S-a întâmplat asta, atât în echipa Famoșilor cât și Războinicilor. Cu toții au un singur gând: acela de a merge până în finală și de a câștiga marele premiu pus în joc. Legat de sumele primite de concurenți odata cu participarea la show, s-au făcut multe speculații, iar sumele diferă de la un concurent la altul. Iată cât primesc concurenții care rezistă mult timp în concurs

Care este marele premiu la Survivor 2021

În urmă cu câteva luni, 24 de concurenți au acceptat provocarea de a intra în cea mai dură experiență din viața lor . Faimoșii și Războinicii au venit pregătiți să demonstreze că pot face față condițiilor vitrege din Republica Dominicană.

De-alungul show-ului, toți concurenții au fost motivați să ajungă cât mai departe în competiție și mai aproape de marele premiu. Având în vedere că premiul nu este deloc de neglijat, concurenții nu ezită să își facă strategii, care de multe ori nasc discuții, pentru a ajunge cât mai departe în joc.

Astfel că, Faimosul sau Războinicul care va învinge se întoarce în România mai bogat cu 250.000 de lei. Și asta nu e tot. La începutul show-ului, unii dintre concurenți și-au negociat drastic contractele. Având în vedere că sumele sunt oferite pe săptămână, mulți dintre concurenți își rotunjesc bine veniturile.

Cât primesc concurenții care rezistă la „Survivor România”

Deși mai este cale lungă până la marea finală, concurenții știu că banii pe care îi pot obține în urma competiției nu sunt de lepădat.

Câştigătorul Survivor România 2021, sezonul 2, va pleca acasă cu o sumă frumoasă în cont.

Jador, cel mai bine plătit concurent

Cei de la click.ro susțin că Jador ar fi concurentul care are cel mai mult de câștigat din contractul de la Kanal D. Se pare că, Remus Ionuț Dumitrache, în vârstă de 25 de ani, ar încasa aproximativ 4.500 de euro săptămânal.

Mulți spun că și-ar fi negociat contractul la sânge, iar până acum, a strâns o sumă frumușică în cont, de vreme ce se află de 3 luni în Republica Dominicană.

„Mi-am dorit să întru în competiţia «Survivor România» pentru că vreau să mă redescopăr, să-mi pun gândurile în ordine, să îmi dau seama care sunt oamenii pe care îi iubesc şi care mă iubesc.

Sunt convins că voi vedea viaţa cu alţi ochi când mă voi întoarce, pentru că noi, oamenii, în general, nu punem preţ pe ceea ce ne-a dat Dumnezeu. Sper că Dumnezeu să îmi ofere acolo sprijin fizic şi psihic. Va fi ca un post pentru mine această experienţă’, a declarat Jador.

Cătălin Moroșanu, Costi Ioniță și Culiță Sterp au rezistat cu brio în junglă

Alexandra Stan a fost eliminată din concurs, însă a rezistat mai bine de o lună în competiție. Pentru fiecare săptămână pe care a petrecut-o în concurs, ar fi încasat 2.500 de euro, conform sursei citate anterior.

Următorii în top sunt Cătălin Moroșanu, Costi Ioniță și Culiță Sterp. Ei ar încasa între 1.500 și 3.000 de euro. Din păcate, Costi Ioniță a fost eliminate după aproape o lună din show.

Zannidache și-a negociat contractul, însă nu ar fi obținut prea mult, fiind abia la început de carieră. El ar fi primit 1500 de euro pe săptămână. Zannidache de la Survivor  se află de trei luni în Republica Dominicană.

Zanni este unul dintre artiștii lansați de Alex Velea în muzică, apoi a devenit cunoscut în toată țara datorită apariției în emisiunea Chefi la Cuțite, de la Antena 1.

Ceilalți concurenți, mai puțini celebrii ar primi săptămânal în jur de 2500 de euro, cee ace înseamnă că și acestora le-au intrat în cont sume importante.

 

 

Urmăriți Impact.ro și pe