Soluția naturală care te scapă de țânțari. O poți prepara acasă

Badea Violeta 04.06.2023, 17:15
Soluția naturală care te scapă de țânțari. O poți prepara acasă

Pe timp de vară, este destul de greu să ai parte de un somn odihnitor, în special din cauza căldurii: te învârți în pat, pornești și oprești aerul condiționat și te răcorești cu apă rece. Mai apoi, la toate astea se adaugă vizita unui țânțar, iar noaptea va fi un coșmar. Din fericire, însă, ultima problemă are o rezolvare simplă. Iată o soluție care te scapă cât ai clipi de aceste insecte!

Scapă de țânțarii enervanți. Soluția care se obține din doar trei ingrediente

Este cumplit de enervant să auzi țânțarii bâzâind la tine în casă. Aceștia nu numai că îți perturbă liniștea sau concentrarea, ci te și mușcă, lăsându-ți urme de mâncărime pe piele.

E adevărat că există câteva metode de a împiedica țânțarii să pătrundă în locuința ta. Spre exemplu, tradiționalele plase își fac treaba foarte bine, însă insectele pot pătrunde în casă și pe ușă, astfel că este destul de dificil să ai un control absolut asupra lor.

Ce e de făcut? Ei bine, noi îți recomandăm o soluție genială ce va ține țânțarii departe de locuința ta. Aceasta nu este toxică, fiind obținută din doar trei ingrediente, pe care cu siguranţă le ai la îndemână. Este vorba despre ulei vegetal, șampon și oțet.

Citește și Țânțarii „iubesc” această grupă de sânge. De ce insectele preferă anumite persoane!

Solutia care te ajuta sa scapi definitiv de tantari
Solutia care te ajuta sa scapi definitiv de tantari

Cum prepari soluția minune

Acum, tot ceea ce trebuie să faci este să pui toate cele trei ingrediente într-un recipient și să le amesteci până când se omogenizează. Mai departe, pune soluția obținută într-o sticlă și pulverizează pe suprafețele din locuință unde observi că sunt țânțari.

Vei vedea că în doar câteva ore vei scăpa complet de enervantele insecte. De asemenea, specialiștii susțin că și plantele aromatice pot alunga țânțarii. Vorbim de cimbru, busuioc, mărar, levănțică sau mentă.

Citește și Făina de insecte, ingredientul inedit pe care românii îl vor regăsi pe etichetele alimentelor. Ce produse o vor conține, UE a aprobat folosirea sa!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...