Soluția găsită de Pro TV pentru a o înlocui pe Andreea Esca. S-a întâmplat de mai multe ori de-a lungul timpului. VIDEO

Mihnea Tălău 14.03.2023, 20:24
Soluția găsită de Pro TV pentru a o înlocui pe Andreea Esca. S-a întâmplat de mai multe ori de-a lungul timpului. VIDEO

Andreea Esca, simbolul PRO TV-ului se află la pupitrul știrilor de foarte mulți ani, dar au existat și momente în care a fost înlocuită. Zilnic românii află de la ea, cu mici pauze de maternitate sau concediu, cele mai importante și noi știri. Secretele disparițiilor au fost dezvăluite de celebra știristă într-un interviu oferit în exclusivitate pentru Ego.ro.

Voce și ureche muzicală

La lansarea unui nou număr al revistei A List Magazine, Esca a dezvăluit faptul că are ureche muzicală, se pricepe și la muzică, dar că nu își dorește să se implice în acest domeniu. Cu toate acestea au fost ocazii în care ea a urcat pe scenă.

“Toți ne pricepem la orice, dacă vrem. În unele faci performanță, pe unele le faci așa, ca să te amuzi. Dar, altfel, dacă încercăm, putem orice. Acum o să mixez, o să dansez, o să cânt, o să fiu această nebună la 50 de ani. (râde) Mai cânt din când în când. Am avut diverse momente în care am cântat. Am cântat cu Andra, spre exemplu. Pur și simplu așa, de amuzament. Am ureche muzicală, dar nu pot să zic că sunt vreo cântăreață. Important este că nu sunt chiar afonă. Absolut, cu asta suntem de acord. (n.r. că putem să fim orice ne dorim la orice vârstă)”, a declarat Andreea Esca.

Trucul secret pentru a-și proteja vocea

Vedeta a mărturisit că îți protejează vocea și recunoaște că repausul vocal este cel mai bun remediu pentru ea.

“Când rămân fără voce, ceea ce, din păcate, mi se cam întâmplă în ultima vreme, nu mai vorbesc deloc. Acesta este cel mai bun medicament când ai probleme cu gâtul, nu vorbești. Cu cât mai mult posibil, cu atât mai bine. Repausul vocal este foarte bun. Și vorbesc când ajung seara, bineînțeles, la jurnal, că nu am de ales. Dar dacă pot să stau toată ziua să nu vorbesc, este cel mai bun remediu”, s-a confesat Esca.

Pentru ca totul să fie bine și românii să îi asculte vocea plăcută pe fundalul știrilor, ea spune că cea mai bună protecție este ”să stau toată ziua fără să vorbesc”.

“Când rămân fără voce, ceea ce, din păcate, mi se cam întâmplă în ultima vreme, nu mai vorbesc deloc. Acesta este cel mai bun medicament când ai probleme cu gâtul, nu vorbești. Cu cât mai mult posibil, cu atât mai bine. Repausul vocal este foarte bun. Și vorbesc când ajung seara, bineînțeles, la jurnal, că nu am de ales. Dar dacă pot să stau toată ziua să nu vorbesc, este cel mai bun remediu.”

Oase refuză în continuare să reia prietenia ruptă cu CRBL
Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...