Imagini rare cu Andreea Esca în costum de baie. Cum arată prezentatoarea Pro TV când renunță la ținuta de la pupitrul știrilor. Galerie foto

Anca Manolica 09.01.2023, 12:40

Andreea Esca este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare din țară, apreciată atât pentru profesionalismul de care dă dovadă, de atâția ani, cât și pentru felul în care arată la cei 50 de ani ai săi. Descoperă, în acest articol câteva imagini rare cu știrista de la Pro TV în costum de baie. Așa cum nu ai mai văzut-o!

Andreea Esca, în costum de baie

Gazda știrilor din prime time de la Pro TV este una dintre cele mai apreciate și cunoscute vedete de televiziune de la noi din țară. Emblemă a postului, aceasta se bucură de multă notorietate, are o carieră fulminantă în mass-media, o familie fericită și milioane de români care o ascultă, zi de zi, cu sufletul la gură din fața micilor ecrane.

Celebra blondină pare să fi descoperit secretul tinereții fără bătrânețe la cei 50 de ani. Andreea Esca are o formă fizică de invidiat, pe care multe reprezentate ale sexului frumos și-ar dori-o. Pentru asta însă, vedeta Pro TV este atentă la ceea ce mănâncă și are grijă să facă sport destul de des pentru a se păstra în formă. Vezi în Galeria FOTO câteva imagini de excepție cu mama Alexiei Eram în costum de baie.

Andreea Esca
Andreea Esca

„Sportul e baza și un pic de atenție la mâncare”

Andreea Esca a fost întrebată în nenumărate rânduri dacă a apelat vreodată la medicii esteticieni sau daca are de gând pe viitor să facă acest lucru, însă ea a susținut că nu are nicio intervenție.

„Singura mea regulă este să fiu la ora 19:00 la pupitrul știrilor. Dar încerc să nu mănânc mult dulce, să evit pâinea, pastele, cartofii, mă rog, tot ce știm sigur că ne va aduce niște kilograme în plus. Fericirea este cea mai sigură cale către un look de invidiat. Din păcate, însă, nu vă pot da rețeta.

Și atunci vă doresc să o găsiți, să stiți că, dacă veți face, dacă veți trăi lucruri care vă fac fericite, se va vedea. Și bonus: să faceți un pic de sport în limita timpului. Sportul e baza şi un pic de atenţie la mâncare nu strică. De asemenea, nu sunt adepta operaţiilor estetice, nu mi-am făcut nici măcar o injecţie”, spunea Andreea Esca pentru Viva!, în urmă cu ceva timp.

Citește și: Cum arăta Andreea Esca atunci când a ieșit prima oară din țară. Fotografii de colecție, nu lucra la Pro TV

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...