Câștigătoarea Românii au talent care a uimit America. A impresionat vedetele din SUA

Stan Filon, Iulia Statie 31.01.2023, 15:14
Câștigătoarea Românii au talent care a uimit America. A impresionat vedetele din SUA

O câștigătoare „Românii au talent” a plecat să cucerească America! Vorbim despre inegalabila Ana Maria Mărgean, care a câștigat marele premiu la emisiunea din România, iar acum a urcat pe scena din Statele Unite ale Americii, unde a impresionat juriul.

Câștigătoarea Românii au talent care a uimit America

Așadar, Ana Maria Mărgean vrea să cucerească America cu talentul ei. Celebra tânără care a cucerit premiul Românii au talent s-a decis să repete performanța în Statele Unite ale Americii. Tânăra a cucerit juriul America’s Got Talent și publicul de la primul său număr de ventrilocie.

Jurații au fost atât de impresionați încât au aplaudat-o în picioare pe micuța româncă. Fata în vârstă de doar 13 ani a urcat pe scenă încrezătoare, dar emoționată. După ce și-a încheiat numărul, în aplauzele întregii săli de spectacol, jurații au lăudat-o la scenă deschisă. „Ești incredibilă! Și cânți atât de frumos! Mi-au plăcut și glumele!”, i-a spus Heidi Klum tinerei artiste.

Castigatoarea Romanii au talent care a uimit America
Castigatoarea Romanii au talent care a uimit America

Aplaudată la scenă deschisă de juril America’s Got Talent

Și Howie Mandel, și Simon Cowell au felicitat-o pe Ana Maria Mărgean pentru numărul ei. Jurații au rămas impresionați să afle că animalul de pluș cu care și-a realizat Ana Maria numărul este confecționat chiar de mama ei. Aceasta a fost prezentă în public, plină de emoții pentru fiica sa.

Chiar dacă pare că este ventriloc de când s-a născut, Ana Maria Mărgean a învățat această artă recent, de pe YouTube! Pe Lizzie, „colega” ei de scenă a primit-o în anul 2020, iar apariția pe scena Românii au talent a fost prima pentru micuța artistă.

„Anul trecut de ziua mea am primit-o pe Lizzy și am devenit cele mai bune prietene. Eu rețin repede, am ureche muzicală. Părinții mei au văzut asta și m-au dus la canto”, spunea tânăra în 2021.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...