Solstițiul de iarnă 2019. Ce spun astrologii despre cea mai scurtă zi din an

Daria Petrescu 18.12.2019, 12:24
Solstițiul de iarnă 2019. Ce spun astrologii despre cea mai scurtă zi din an

Anul acesta, solstițiul de iarnă are loc în noaptea de 21-22 decembrie. Astfel că, pe  această dată este începutul iernii astronomice. Astrologii explică ce se întâmplă cu noi în această perioadă.

Explicația astrologilor despre cea mai scurtă zi din an

Ziua va avea doar 8 ore și 50 minute, în timp ce noaptea va avea 16 ore și 10 minute, în perioada solstițiului de iarnă în 2019.

Este important să apreciem efortul şi să fim recunoscători pentru rezultat.

Această atitudine ne ajută să ne observăm pe noi şi, să observăm transformările pe care le-am realizat în noi înşine în ultimul an.

Reorientarea atenţiei noastre către noi, ar trebui să ne ajute să restabilim un contact mai bun cu sufletul nostru.

„Procesul a început la nivel mental”

„Acest lucru ne-ar ajuta să redescoperim şi celelalte suflete, din jurul nostru şi, să restabilim o interacţiune cu ceilalţi. Dacă acceptăm construcţia energetică a lumii, atunci înţelegem că fiecare clipă ne oferă un anume potenţial energetic.

Iar solstiţiul de iarnă ne-a adus întotdeauna o energie nouă şi, de fiecare dată şi noi căi de manifestare a acestei energii. De data aceasta ritmurile astrale ne plasează într-un flux energetic al schimbărilor efective, palpabile şi vizibile.

Sunt deja câţiva ani de când lucrăm la o schimbare majoră, la nivel individual dar şi de grup, chiar la nivelul întregii lumi.

Procesul a început la nivel mental, apoi a intrat în joc şi planul afectiv iar acum începem să vedem cum se aşează în faţa noastră o realitate nouă”, precizează astrologul Gabriela Tatu.

Anul acesta, solstițiul de iarnă are loc în noaptea de 21-22 decembrie
Anul acesta, solstițiul de iarnă are loc în noaptea de 21-22 decembrie

Dacă acceptăm ideea evoluţiei noastre spirituale, atunci, înţelegem că fiecare dintre noi ar fi potrivit să parcurgă acest proces.

Ne conectăm la un alt mod de a funcţiona

Uneori însă noi nu vedem noul bine, pentru că-l judecăm după criteriile cu care suntem. Trebuie să ne adaptăm pe noi şi scopurile noastre, la o nouă viziune.

Este posibil ca prima reacţie în faţa provocărilor să fie puternică şi destabilizatoare. Lecţia importantă este să ne amintim că orice situaţie are o rezolvare optimă pentru toţi cei implicaţi,

„Situația ni se dezvăluie pe măsură ce reuşim să transformăm orice emoţie negativă, prin iertare, în compasiune sau chiar în iubire.

Reuşind să ne mobilizăm în lecţia personală, atunci efortul colectiv va curge mult mai firesc. Se  va integra mult mai uşor în derularea experienţelor.

Pur şi simplu ne conectăm la un alt mod de a funcţiona”, a mai spus astrologul Gabriela Tatu la România tv.

Urmăriți Impact.ro și pe