Bărbatul care a comis dubla crimă din Argeş este infectat cu COVID-19. S-a aflat unde o să fie mutat criminalul

Elena Avramescu 18.05.2021, 11:20
Bărbatul care a comis dubla crimă din Argeş este infectat cu COVID-19. S-a aflat unde o să fie mutat criminalul

Bărbatul care a comis dubla crimă din Argeş, infectat cu COVID-19. Este vorba despre Sever Ciobanu, bărbatul din comuna Cetăţeni, Argeș, care a ucis-o cu sânge rece pe fosta concubină şi pe băiatul acesteia. Se pare că acesta a fost depistat pozitiv cu SARS-CoV-2, astfel că bărbatul urmează să fie mutat la secţia de Boli Infecţioase din cadrul Spitalului Judeţean Argeş.

Bărbatul care a comis dubla crimă din Argeş, infectat cu COVID-19

Surse medicale au dezvăluit pentru Adevărul că rezultatul testului COVID-19 a ieşit pozitiv în cursul zilei de luni, 17 mai. În acest sens, s-a luat decizia ca Sever Ciobanu să fie mutat în cursul zilei de marţi 18 mai la secţia destinată pacienţilor infectaţi cu COVID-19. În aceste momente criminalul se află sub pază iar starea lui de sănătate este bună, iar vorbeşte extrem de puţin, ținând cont că a fost operat la gât după ce a încercat să se sinucidă.

Pacientul a fost adus la Spitalul Județean din Pitești cu un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Argeș. Prezintă o plagă deschisă la nivelul gâtului, fiind dus imediat în sala de operații. Prognosticul medicilor este rezervat, a declarat Cristina Cazacu, purtător de cuvânt al Spitalului Argeș.

În cursul zilei de duminică, 16 mai, o femei și copilul său au fost uciși cu sânge rece lângă o biserică din satul argeşean Drăghici din comuna Mihăieşti. Se pare că băiatul a fost lovit extrem de dur la cap iar apoi înjunghiat, în timp ce mama acestuia a fost înjunghiată de mai multe ori în curtea bisericii. La scurt timp după, criminalul a încercat să se sinucidă. Dubla crimă a fost comisă de Sever Ciobanu, fiind fostul concubin al femeii.

Barbatul care a comis dubla crima din Arges, infectat cu COVID-19
Sever Ciobanu

Concubina sa, Ramona, a declarat la acea vreme că stă cu Irinel de frică. Cei doi aveau o relație de patru luni, chiar dacă că se cunoșteau de 17 ani. Femeia a povestit că bărbatul a agresat-o fizic de mai multe ori, amenințând-o chiar cu moartea.

Este dur, răutăcios, ursuz, a fost agresiv fizic. Mi-a spart și capul și apoi mi-a zis că pe mine mă bagă în mormânt și pe el în pușcărie. Eu nu știu dacă l-am iubit vreodată, dar stau lângă el cu forța. Nu am voie să vorbesc cu nimeni, nu am voie să am credit pe telefon, nici nu mai lucrez tot din gelozie, iar el dă banii din casă familiei lui, a spus femeia, în cadrul emisiunii difuzată pe Antena1.

La data de 24 februarie, femeia a depus plângere la Poliţia Câmpulung Muscel, pentru ameninţare, unde a cerut să fie lăsată în pace de fostul concubin, pentru că avea are o nouă relaţie. Femeia ce cerut să îi pună în vedere fostului concubin să o lase în pace, dar, la audieri, femeia nu a mai vrut să mai declare nimic. În cele din urmă, Poliţia Câmpulung Muscel nu a mai luat vreo măsură.

Urmăriți Impact.ro și pe