Șocant cum a ajuns Bianca Comănici pe mâna medicilor. Ce a pățit concurenta de la Puterea Dragostei

Elena Avramescu 17.08.2020, 08:56
Șocant cum a ajuns Bianca Comănici pe mâna medicilor. Ce a pățit concurenta de la Puterea Dragostei

În urmă cu scurt timp, Bianca Comănici a ajuns pe mâna medicului dentist, fiindcă avea fața umflată.  Problemele de sănătate cu care se confruntă sunt destul de mari, astfel că are de gând să scape de ele cât de curând. Pentru a se avea dantură perfectă pe care și-o dorește nespus, Bianca are de gând să își pună fațete.

Șocant cum a ajuns Bianca Comănici pe mâna medicilor

„Nu am apucat să mănânc prea mult. Sunt amețită de cap. Am anestezie acum la gură, de aia nici nu prea pot să vorbesc. Partea asta nici nu pot să o ridic, pentru că este amorțită.

Să vă arăt ce mi-am cumpărat eu. Am fost la farmacie, pentru că știți că am fost la dentist. Pentru că am probleme cu gingiile, pentru fațete am nevoie de retușuri, nu mă pricep eu, o să îl lăsăm pe domnul doctor să explice, dumnealui știe cel mai bine.

Mi s-a recomandat să mă dau cu ulei și să folosesc o periuță cât mai soft, sper să fie ok”, a declarat Bianca Comănici în vlogul său, cu scopul de a-și liniști fanii.

Șocant cum a ajuns Bianca Comănici pe mâna medicilor
Șocant cum a ajuns Bianca Comănici pe mâna medicilor

Bianca și Livian nu mai formează un cuplu

Cei doi au luat decizia de a pune punct relației, iar motivul îl constituie faptul că Livian nu primea destulă atenție din partea Biancăi. Pe lângă asta, relația s-a răcit de-a lungul timpului, astfel să separarea a devenit inevitabilă.

„Eu când am ajuns la ea, nu știu de ce, am avut impresia că e ca și cum îți pierzi interesul față de cineva și vrei pe altcineva. Ești așa rece… și am avut impresia asta când am văzut-o. Nu a sărit să mă ia în brațe, dar nu a făcut chestia asta pentru că era nervoasă din altă cauză.

Eu eram nervos tot din altă cauză. Am rămas la ea, afirmația Biancăi că am dormit cu Peți e aiurea și a fost aruncată nu știu cu ce scop. Nu ai cum să zici așa ceva, chiar dacă era la caterincă”, a declarat Livian într-unul din vlogurile de pe canalul său de Youtube.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI