Bianca Comănici i-a lăsat moștenire locul de la Puterea Dragostei fratelui ei. Ce mesaj îi transmite

Iancu Andreea 11.08.2020, 09:15
Bianca Comănici i-a lăsat moștenire locul de la Puterea Dragostei fratelui ei. Ce mesaj îi transmite

Bianca Comănici este una dintre figurile cunoscute ale show-ului Puterea Dragostei, după ce a câștigat primele două sezoane ale emisiunii. Acum, în competiție se află fratele său, căruia tânăra a decis să îi ofere câteva sfaturi. Având în vedere experiența sa din cadrul emisiunii, Bianca și-a îndrumat fratele pentru a reuși să facă față noului sezon.

I-a cedat locul în competiția dragostei

După ce sora sa, Bianca Comănici, a ieșit învingătoare de la Puterea Dragostei, acum Cristian Comănici i-a luat locul. Timp de două sezoane, Bianca a ținut publicul cu sufletul la gură în casa unde se desfășoară emisiunea. Tânăra a devenit astfel câștigătoarea primelor două sezoane și speră ca fratele său, Cristian, să îi calce pe urme în cel de-al treilea.

Totuși, Cristian nu este atât de încrezător în forțele proprii. Fratele Biancăi nu este sigur că poate duce lupta până la capăt pentru a se număra printre finaliști. Pentru a-i veni în ajutor, sora sa, cu o experiență notabilă, i-a oferit câteva sfaturi. Aflat într-un live pe Instagram, tânărul a avut surpriza de a primi îndrumări chiar de la Bianca. Sora sa a reușit să-l emoționeze cu mesajul său.

Cristian Comănici, în lupta pentru câștigarea sezonului trei la Puterea Dragostei
Cristian Comănici, în lupta pentru câștigarea sezonului trei la Puterea Dragostei

Ce mesaj i-a transmis Bianca fratelui său

Bianca Comănici și-a urmărit cu sufletul la gură fratele în competiția de la Kanal D. Astfel, tânăra a decis să îi ofere câteva sfaturi pe care să le folosească în emisiune. Fosta concurentă l-a sfătuit pe Cristian să fie cât mai natural și să uite că este filmat.

”Important e să fii tu, lumea o sa-si dea seama la un moment dat că așa ești tu, astea sunt reacțiile tale. Trebuie să uiți că ești filmat, să te simți ca acasă”, i-a transmis Bianca fratelui său.

După cuvintele frumoase, vizibil emoționat, Cristian a promis că va ține cont de ceea ce l-a sfătuit sora sa, Bianca.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...