Livian de la Puterea Dragostei aruncă bomba. De ce s-a despărțit, de fapt, de Bianca

Iancu Andreea 14.08.2020, 16:01
Livian de la Puterea Dragostei aruncă bomba. De ce s-a despărțit, de fapt, de Bianca

Cei doi îndrăgostiți, care au câștigat cel de-al doilea sezon al emisiunii „Puterea Dragostei” nu mai formează un cuplu. Se pare că Livian și Bianca s-au despărțit definitiv, deși au trecut prin mai multe împăcări și despărțiri de-a lungul timpului. De data aceasta, motivul pare a fi unul serios.

Motivul despărțirii dintre Livian și Bianca de la Puterea Dragostei

Foștii concurenți, Livian și Bianca, nu mai formează un cuplu. Deși au mai fost despărțiți în trecut, de această dată Bianca Comănici și Livian nu mai pot fi împreună. Ei și-au spus adio și nimic nu pare să mai poată repara relația lor.

Pentru că iubita sa, Bianca, a vorbit despre despărțirea dintre ei, Livian a dorit să clarifice câteva aspecte și să povestească versiunea sa. Tânărul a dezvăluit motivul real al erodării relației de cuplu. 

„Sunt anumite situații care m-au deranjat. Nu sunt chiar așa cum pretind a fi. O să zic doar unde nu e adevărat, să nu trăiască alții cu impresia că eu sunt nu știu cum. În momentul de față Bianca nu este blocată pe Instagram la mine. Bianca m-a blocat atunci, m-a adăugat la prieteni, dar eu nu i-am mai dat din cauza discuțiilor pe care le-am avut.

Eu când am ajuns la ea, nu știu de ce, am avut impresia că e ca și cum îți pierzi interesul față de cineva și vrei pe altcineva. Ești așa rece… și am avut impresia asta când am văzut-o. Nu a sărit să mă ia în brațe, dar nu a făcut chestia asta pentru că era nervoasă din altă cauză. Eu eram nervos tot din altă cauză. Am rămas la ea, afirmația Biancăi că am dormit cu Peți e aiurea și a fost aruncată nu știu cu ce scop. Nu ai cum să zici așa ceva, chiar dacă era la caterincă”, a spus Livian în unul din vlogurile sale.

Relația dintre cei doi s-a uzat lent și sigur
Relația dintre cei doi s-a uzat lent și sigur

Livian a recunoscut că a suferit în urma separării

Tânărul a trecut printr-o perioadă dificilă după despărțirea de iubita sa. Livian a mărturisit chiar că a suferit de o ușoară depresie. Cu toate acestea, el consideră că este mai bine așa. El era nemulțumit de modul în care era tratat de Bianca. Aceasta nu îi oferea afecțiune și chiar se îndepărtase de el. Momentele romantice dintre cei doi lipseau adesea.

„În toată agitația asta sunt minutele alea de deplasare pentru că tu dacă ai treaba la stomatolog, eu nu intru cu tine la stomatolog, dar drumul dintre magazin și stomatolog, poți să ai iubire. Zilele treceau și era tot mai dubioasă treaba”, a mai declarat Livian.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...