Șoc în showbiz! Pamela Anderson și Jon Peters se despart, după nici 2 săptămâni de căsnicie. Motivul uimitor

Diana Radu 03.02.2020, 16:29
Șoc în showbiz! Pamela Anderson și Jon Peters se despart, după nici 2 săptămâni de căsnicie. Motivul uimitor

Pamela Anderson și Jon Peters s-au despărțit după doar 12 zile de căsnicie. Cei doi și-au unit destinele în cadrul unei ceremonii private, la Malibu, pe data de 20 ianuarie. Celebrul producător de film de la Hollywood a mai încercat o dată să o ducă pe frumoasa blondină la altar, acum 30 de ani, însă aceasta l-a refuzat.

Care este motivul pentru care Pamela Anderson și Jon Peters au decis să pună punct relației lor

Actrița canadiană a anunțat că s-a despărțit de cel de-al cincilea ei soț, Jon Peters, după nici două săptămâni de mariaj. Pamela Anderson a spus că au nevoie să fie despărțiți „pentru a-și reevalua așteptările pe care le au de la viață”. De asemenea, vedeta a transmis și un comunicat de presă în weekend prin care confirmă despărțirea. Vestea că Pamela a anulat actele de cununie cu Jon, i-a șocat pe fanii cuplului care se așteptau ca cei doi să rămână mereu un cuplu.

”Am fost profund impresionată de unirea cu Jon. Amândoi am fost de acord să ne separăm o perioadă pentru a reevalua relația dintre noi. Viața este o călătorie și iubirea este un proces. Cu acest adevăr universal în mintea noastră, am decis să anulăm certificatul de căsătorie și să ne concentrăm mai mult pe proces”, a scris Pamela pe pagina ei de pe o rețea de socializare

pamela anderson, jon peters, despărțire
Care este motivul pentru care Pamela Anderson și Jon Peters au decis să pună punct relației lor

Pamela Anderson, 52 de ani, şi Jon Peters, 74 de ani, s-au căsătorit în a doua jumătate a lunii ianuarie la Malibu, într-o ceremonie restrânsă, la care au participat cei doi fii ai Pamelei Anderson, Brandon şi Dylan, fosta soţie a lui Jon Peters, producătoarea Christine Forsyth-Peters, şi fiicele lor, Caleigh şi Skye. Însă, se pare că iubirea dintre cei doi s-a consumat la doar 12 zile de la căsnicie, astfel cei doi nu s-au bucurat prea mult de statutul de soț și soție.

Cele două vedete s-au întâlnit acum mai bine de 30 de ani și s-au cunoscut mai bine atunci când au jucat în producțiile: ”Flashdance” şi ”A Star Is Born”. Important de precizat ar fi și faptul că Pamela și Jon au mai avut o relație pasională de scurtă durată acum ceva timp, atunci când producătorul de film a cerut-o în căsătorie, iar ea a refuzat. Ulterior, s-au despărțit și s-au revăzut la finalul anului 2019, atunci când Pamela a acceptat cererea în căsătorie.

”Pamela nu a lăsat să i se vadă adevăratul potenţial ca artist. E mult mai mult decât lasă să se vadă, altfel nu aş iubi-o atât de mult. Sunt multe fete frumoase peste tot, am de unde alege, dar de 35 de ani o vreau doar pe ea. Mă înnebuneşte, la modul bun. Mă inspiră”, a declarat Jon Peters, la scurt timp după cununie. La 1 februarie, însă mariajul s-a încheiat brusc.

Urmăriți Impact.ro și pe