În ce relație au rămas Ștefan Bănică și Cristina Țopescu, după despărțire. Artistul a făcut mărturisiri neașteptate

Diana Radu 20.01.2020, 17:10
În ce relație au rămas Ștefan Bănică și Cristina Țopescu, după despărțire. Artistul a făcut mărturisiri neașteptate

Trecerea în neființă a Cristinei Țopescu a întristat mai multe vedete care au cunoscut-o. Printre acestea se numără și Ștefan Bănică care a avut o relație specială cu jurnalista. Cei doi au fost împreună timp de cinci ani de zile. Ce spune artistul despre cea care i-a fost parteneră de viață la un momendat?

Relația dintre Ștefan Bănică și Cristina Țopescu. Mărturisirile artistului

Ștefan Bănică și Cristina Țopescu au format primul cuplu de celebrități de după 1990. Cei doi s-au îndrăgostit nebunește unul de celelalt în 1993 și au fost împreună cinci ani, după care au divorțat. Chiar dacă s-au despărțit, cei doi nu au vorbit niciodată urât unul despre altul.

„Cristina rămâne o persoană foarte dragă sufletului meu, avem o relaţie super ok, de prietenie. Aşa a fost şi aşa va fi!”, spunea Ştefan Bănică în emisiunea „Acces direct’, în urmă cu şapte ani.

cristina topescu, relatie, stefan banica
Relația dintre Ștefan Bănică și Cristina Țopescu

De asemenea, după ce a aflat că jurnalista s-a stins din viață, Ștefan Bănică a postat un mesaj emoționant pe contul său de Facebook prin care a devzăluit că alătururi de Cristina a trăit una dintre cele mai frumose perioade din viața sa.

„Mi-e foarte greu să scriu aceste rânduri. A fost un OM frumos, idealist, cu un suflet mare și un excelent profesionist în meseria ei. A fost omul alături de care am trăit una dintre cele mai frumoase și intense perioade din viața mea. Drum lin printre îngeri! Vei avea întotdeauna un loc special în sufletul meu”, a scris Ștefan Bănică pe pagina sa de Facebook.

La rândul ei și Cristina Țopescu avea numai cuvinte de laudă la adresa celui care i-a fost iubit timp de cinci ani. Jurnalista povestea că nimeni nu a mai iubit-o așa cum a făcut-o artistul. În ceea ce priveau speculațiile de la vremea respectivă, potrivit cărora Bănică ar fi fost violent cu ea, jurnalista a negat tot. Ea a declarat într-un interviu mai vechi că: „Ștefan e o persoană impulsivă, nervoasă, dar în niciun caz nu e în stare să bată femeile. Noi ne-am iubit foarte mult, dar nu ne-am înțeles. Eram și mult mai tineri. M-am simțit foarte iubita atunci. Cred că nimeni nu m-a iubit atât de mult cum a făcut-o el. Va rămâne un om special în sufletul meu!”.