Reacția neașteptată a lui Ștefan Bănică, după moartea Cristinei Țopescu. Adevărul nebănuit despre povestea lor de iubire

Reacția neașteptată a lui Ștefan Bănică, după moartea Cristinei Țopescu

Moartea Cristinei Țopescu a stârnit un val de reacții în România, din partea colegilor de breaslă, dar și din partea oamenilor simpli, impresionați de modul în care jurnalista și-a găsit sfârșitul. Ștefan Bănică, bărbatul cu care jurnalista a trăit o intensă poveste de dragoste, a făcut primele declarații în urma evenimentului tragic.

Reacția neașteptată a lui Ștefan Bănică, după moartea Cristinei Țopescu

Ștefan Bănică a luat pe toată lumea prin surprindere prin mesajul pe care l-a postat despre Cristina Țopescu, femeia alătură de care a trăit o controversată poveste de iubire în anii 90.

Artistul i-a dedicat acesteia câteva rânduri emoționante.

“Mi-e foarte greu sa scriu aceste randuri. A fost un OM frumos, idealist, cu un suflet mare si un excelent profesionist in meseria ei. A fost omul alaturi de care am trait una dintre cele mai frumoase si intense perioade din viata mea. Drum lin printre ingeri! Vei avea intotdeauna un loc special in sufletul meu.”, a scris Bănică pe Facebook.

Duminică seara, Cristina Țopescu a fost găsită moartă în locuința ei din Otopeni

Duminică seara, Cristina Țopescu a fost găsită moartă în locuința ei din Otopeni

Ce spunea Cristina Țopescu despre Ștefan Bănică

Cristina Țopescu și Ștefan Bănică au fost împreună vreme de cinci ani. Despre relatia celor doi au circulat multe zvonuri, inclusiv că artistul ar fi fost violent cu jurnalista.

Cristina nu a confirmat însă aceste zvonuri, ci a mărturisit că povestea dintre ea și Ștefan a fost una pasională și că acesta are un loc special în sufletul ei.

Astfel, în cadrul unui interviu pe care l-a acordat, ea a vorbit și despre relația cu celebrul artist.

”Stefan e o persoana impulsiva, nervoasa, dar in niciun caz nu e in stare sa bata femeile. Noi ne-am iubit foarte mult, dar nu ne-am inteles. Eram si mult mai tineri. M-am simtit foarte iubita atunci.

Cred ca nimeni nu m-a iubit atat de mult cum a facut-o el. De multe ori ii spuneam ca imi doresc sa ma iubeasca mai putin, dar sa ma respecte mai mult. A fost o poveste pasionala. Va ramane un om special in sufletul meu”, mărturisea jurnalista.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI