Soarta lui Laurențiu Reghecampf depinde de un singur om. Gigi Becali face anunțul momentului

Marian Cărăvan 09.06.2020, 15:12

Laurențiu Reghecampf este antrenorul de care se leagă unele dintre succesele interne recente ale echipei patronate de Gigi Becali. Tehnicianul care a adus două titluri de campion și o Supercupă pentru roș-albaștri ar putea reveni la FCSB. Însă lucrurile nu sunt așa de simple.

Cine este omul care poate decide revenirea lui „Reghe” la FCSB?

Laurențiu Reghecampf a făcut performanță în cele două mandate la gruparea patronată de Gigi Becali și a susținut de multe ori că ar reveni oricând în România. De fapt, o ofertă clară din partea lui Becali ar fi singura soluție pentru ca tehnicianul să revină în fotbalul românesc, după cum a susținut chiar omul care a adus două titluri de campion și o Supercupă pentru roș-albaștri. Cu toate că Gigi Becali ar fi încântat să colaboreze din nou cu Laurențiu Reghecampf, finanțatorul FCSB susține că nu va depinde numai de el revenirea lui Reghe pe banca tehnică.

„Revenirea lui la FCSB nu depinde de mine. Depinde doar de o singur om, iar acel om este Bogdan Vintilă. Eu nu îl voi da pe Vintilă afară de la FCSB nici dacă retrogradăm. Dacă el vrea să plece de la FCSB, atunci e o altă problemă și îmi poate spune…Doar așa îl voi căuta pe Reghe, dacă Vintilă vrea să plece. Însă, eu sunt decis să merg pe mâna lui Vintilă. El este generalul oștii mele. M-au îngrijorat un pic rezultatele din amicale, dar am primit explicații și am înțeles despre ce a fost vorba. Reghe și Meme sunt frații mei mai mici, dar acum nu se pune problema să reîntregim familia. Oricum, Reghe este bine unde este din toate punctele de vedere. A făcut treabă pe acolo și își merită banii”, a spus Becali pentru ProSport.

Laurențiu Reghecampf ar reveni oricând în fotbalul românesc

Dorința lui Laurențiu Reghecampf

Ajuns la 44 de ani, Laurențiu Reghecampf antrenează acum în prima ligă din Emiratele Arabe Unite, la Al-Wasl, dar gândul lui este acasă, în România.

„Mi-e dor de tot ceea ce înseamnă Steaua. Pentru mine tot Steaua e. Eu am lucrat și la Seaua și la FCSB, dar de fapt era aceeași echipă. E o atmosferă incredibilă când conduci un campionat cap-coadă, atmosfera din tribune, euforia creată în jurul echipei, când te duci în țară și se vorbește numai despre Steaua… Mi-e dor de lucrurile astea. Mi-e dor să ajung cu Steaua în cupele europene. Mi-aș dori să revin la un moment dat, dacă se ivește oportunitatea și lucrurile vor fi ok. Este cel mai frumos sentiment pe care poți să îl trăiești cu o echipă la care ai jucat, pe care o iubești, o iubește toată lumea”, a spus Laurențiu Reghecampf, la Digi Sport.

Antrenorul român a pregătit-o în două rânduri pe FCSB, în perioada 2012-2014, respectiv 2015-2017. Reghecampf a cucerit 3 trofee cu FCSB: două titluri la rând (2012-2013 și 2013-2014) și o Supercupă (2013-2014).

Urmăriți Impact.ro și pe