Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au dat lovitura! Câți bani vor lua pentru reality show-ul de la Antena Stars

Redacția IMPACT 28.01.2020, 12:58
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au dat lovitura! Câți bani vor lua pentru reality show-ul de la Antena Stars

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au început deja filmările pentru propriul lor reality-show Cuplul se întoarce din nou în trustul Intact, după ce în urmă cu mai mulți ani au făcut realllity show pentru postul Euforia Tv, care acum se intitulează Happy Channel, potrivit Spynews.

Cât încasează Anamaria Prodan în urma reality-show-ului „Prodanca și Reghe. Prețul succesului”

În luna octombrie a anului trecut, Anamaria Prodan şi-a anunţat plecarea de la PRO TV, acolo unde prezenta o emisiune, în direct. Frumoasa vedetă a dezvăluit că se retrage pentru un timp de pe micile ecrane, pe motiv că ar dori să petreacă mai mult timp alături de cei dragi ai ei și de familia sa. Însă nu pentru mult timp…

După ce Anamaria Prodan le-a pregătit o surpriză fanilor ei când a anunțat că revine pe micile ecrane, s-a aflat acum și valoarea contractului semnat între impresară și televiziunea la care va fi dufuzată emisiunea în care va apărea. Potrivit documentului amintit, Anamaria Prodan, alături de Laurențiu Reghecampf ar urma să încaseze aproximativ 150.000 de euro din emisiunea care le poartă numele.

„Am revenit mai tari ca niciodată și o să avem ce să transmitem celor care se vor uita la noi! Am început filmările, umblu peste tot cu echipa de filmare, iar în februarie ne pregătim de lansare”, a spus Anamaria Prodan, potrivit cancan.ro.

Filmările au loc peste tot în lume, întrucât atât Anamaria Prodan, cât și Laurențiu Reghecampf au permanent drumuri, în toate colțurile lumii. Anamaria Prodan va fi „urmărită” de camere non-stop, atât în România, cât şi în Dubai sau Statele Unite ale Americii.

Telespectatorii Antena Stars, acolo unde va fi difuzată emisiunea, vor putea vedea cum arată viaţa de vedetă în adevăratul sens al cuvântului şi vor face turul caselor familiei Prodan-Reghecampf, din faţa televizoarelor.

Întrebată despre banii de care dispune familia sa, soția lui Laurențiu Reghecampf a oferit o sumă aproximativă și anume între 50 de milioane și 100 de milioane de euro, cu mențiunea că „nu sunt chiar la 100 de milioane”, a transmis Anamaria Prodan.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI