Povești neștiute cu Gigi Becali. ”Era simpatic, mânca iaurtul cu mâna”

Andrei Cezar 25.05.2020, 20:52

Cozmin Gușă și-a amintit de anii tinereții atunci când între el și Gigi Becali era o relație de prietenie mai strânsă. Fostul patron de la Realitatea TV a povestit un episod amuzat în care finanțatorul celor de la FCSB mânca iaurt cu mâna.

Povești cu Gigi Becali din tinerețe

Carismatic așa cum îl cunoaște toată lumea, Gigi Becali l-a impresionat și pe Cozmim Gușă, pe când acesta din urmă era secretar general al PSD. Politicianul râde și acum când își amintește de momentele petrecute alături de patronul FCSB, pe care îl consideră ”un tip haios”.

„Pe Becali l-am cunoscut când conduceam trustul Intact. Era un tip haios la început, ceva exotic. Ne-am întâlnit de câteva ori, dar nu la meciurile Stelei, era teritoriul lui Viorel Hrebenciuc acolo.

Când am ajuns secretar general la PSD, s-a întâmplat de câteva ori să mă trezesc cu el în biroul de la partid, să discutăm”, a declarat Cozmin Gușă, la GSP Live.

Politicianul intuia că sub amuzamentul neaoș al lui Belcali s-ar ascunde alt fel de interese decât o prietenie sinceră.

„Era foarte simpatic, râdeam mult cu el, dar îl bănuiam că m-ar trage de limbă în favoarea lui Hrebenciuc. Eu aveam un război intern cu el, în PSD, și mă păzeam.

Nu voiam să vorbesc prea multe cu Gigi. Dacă vrei să se afle un lucru un târg, îi spui lui Gigi Becali și îi atragi atenția să nu spună la nimeni. Apoi o să afle toată lumea. Am o istorie lungă cu Gigi Becali”, și-a adus aminte politicianul.

Povești neștiute cu Gigi Becali. ”Era simpatic, mânca iaurtul cu mâna”
Povești neștiute cu Gigi Becali. ”Era simpatic, mânca iaurtul cu mâna”

Gigi Becali mânca iaurt cu mâna

Cozmin Gușă continuă povestea amintindu-și o altă întâmplare ”a la Gigi”: a mâncat iaurt cu mâna, deși lui i-a oferit lingură.

 „Odată m-a rugat să vin la el ca să-mi arate ce dezvoltări o sa facă într-un oraș. M-am urcat la el în Mercedes și ne-am dus pe câmpuri pe acolo, apoi am trecut pe lângă casa lui și a zis să mergem să-mi dea un iaurt. Cum știe el să-l facă. Am mâncat un iaurt foarte gustos, eu cu lingura, el cu altceva. A fost haios, o fază «a la Gigi» pe care am ținut-o minte”, a mai precizat Gușă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI