Smiley și Gina Pistol, primul mesaj după ce s-au căsătorit: „Ne-am promis astăzi și mereu” VIDEO

Andrei Simion 27.05.2023, 17:55

Gina Pistol și Smiley au devenit sâmbătă, 27 mai, oficial soț și soție. După cununia civilă și cea religioasă, în prezența familiilor și a celor mai apropiați prieteni, la Palatul Snagov, cei doi miri vor petrece la Orangeria Iris, o seră aflată la liziera Pădurii Snagov, cu muzică live, dans, flori albe, meniuri pentru toate gusturile și multă veselie.

Smiley și Gina Pistol, primele declarații în calitate de soț și soție

„Astăzi este o zi foarte emoționantă pentru noi, așa cum probabil este pentru toți cei care se căsătoresc și probabil înțeleg prin ce trecem. E o avalanșă de trăiri, de lucruri de făcut, un mix de bucurie cu grijă, o combinație între trăirea momentului în adâncul sufletului și entuziasmul întâlnirii cu toți cei dragi care se bucură pentru noi, o succesiune de râs și plâns de bucurie, dar și de a savura fiecare secundă cât mai mult.

Este o zi pe care parcă ne-o dorim mai lungă, pentru că ne-am gândit mult la cum va fi, ne-am tot imaginat-o în fel și chip și am vrea să ne bucurăm în tihnă de fiecare detaliu, de fiecare invitat, de fiecare privire, zâmbet sau dans. Însă, dincolo de toate momentele acestei zile și de încărcătura emoțională cu care vin ele la pachet, noi ne-am promis că astăzi și mereu ne vom îmbrățișa, vom dansa, ne vom bucura de fiecare secundă de „împreună”!”, a spus Gina Pistol imediat după cununia religioasă.

Printre invitații de seamă la nunta anului se numără socrii mari, Ion și Ioana Maria. Părinții lui Smiley s-au pregătit încă de la primele ore ale dimineții pentru evenimentul special din viața băiatului lor, reușind să arate impecabil la cununie.

Așa cum era de așteptat, familia Maria nu putea să lipsească de la căsătoria lui Andrei. Foarte zâmbăreață, mama lui Smiley și-a făcut apariția extrem de elegantă la Snagov. Și fratele artistului, Filip, participă la fericitul eveniment.

Urmăriți Impact.ro și pe