Gina Pistol și Smiley, nunta anului în showbiz. Primele imagini ca mire și mireasă VIDEO

Andrei Simion 27.05.2023, 15:37

Fericire mare pentru Smiley și Gina Pistol. Cei doi iubiți s-au cununat civil, iar primele imagini de le fericitul eveniment au ajuns pe rețelele sociale. Amândoi au strălucit ca mire și mireasă.

Gina Pistol și Smiley au spus marele „DA”

Sâmbătă, 27 mai, Andrei Maria (Smiley) și Gina Pistol trăiesc cele mai frumoase momente. Este ziua nunții lor, când vedeta TV și celebrul artist au spus cel mai important DA din viața lor. S-au căsătorit pe malul Lacului Snagov, iar imaginile vorbesc de la sine. Blondina arată superb în rochie de mireasă, iar ginerică a făcut senzație în costum.

Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele simpatice cupluri din showbiz, iar astăzi își unesc destinele în fața lui Dumnezeu. Cu toate acestea, la început relației, cântărețul a avut o părere diferită despre cununie.

Nu a fost dragoste la prima vedere

Cei doi sunt mai fericiți ca oricând, au o fetiță frumoasă și sănătoasă, cariere împlinite și o relație minunată, pe care astăzi o oficializează printr-o nuntă fastuoasă. Smiley și Gina sunt împreună de șapte ani, dar o bună perioadă și-au ținut iubirea secretă. Mai mult, între ei nu a fost dragoste la prima vedere!

„Nu a fost dragoste la prima vedere, pentru că noi ne văzuserăm de mult și ne-am văzut cumva de-a lungul timpului în mai multe împrejurări. Cumva, ne simpatizam de la distanță. Întotdeauna mi s-a părut o tipă super de gașcă și super simpatică, și foarte frumoasă ce-i drept, dar niciodată nu m-am gândit la o relație pentru că de obicei ori eu eram într-o relație, ori ea, ori amândoi.

Plus că suntem destul de serioși în ceea ce privește relația. Dacă suntem într-o relație nu ne apucăm să ne agităm pe lângă. Și treptat a venit, adică ne-am cunoscut, ne-am înțeles, am văzut că ne înțelegem bine, am mers în vacanță să vedem cu e, adică toate lucrurile au fost naturale și cumva nici unul dintre noi nu ne-am luat un angajament ferm, pentru că am lăsat lucrurile să se întâmple natural și să nu fie un contract. Știi?”, a dezvăluit Smiley.

Urmăriți Impact.ro și pe